Το nubia Red Magic 5S έρχεται στις 28 Ιουλίου

Την περασμένη εβδομάδα είδαμε τη Nubia να teasαρει το νέο Red Magic 5S και σήμερα τελικά μας ανακοίνωσε την ημερομηνία κυκλοφορίας του, η οποία θα είναι 28 Ιουλίου, ναι καλά ακούσατε σε πέντε μόλις ημέρες.

Το Red Magic 5S θα τροφοδοτείται από το Snapdragon 865+ SoC και θα διαθέτει μνήμη RAM LPDDR5 και αποθήκευση UFS 3.1 . Το smartphone θα διαθέτει ασημί σύστημα ψύξης με σκανδάλες αφής στους ώμους της συσκευής με ευαισθησία αφής 320Hz.

Το nubia Red Magic 5S έρχεται στις 28 Ιουλίου

Η nubia θα κυκλοφορήσει επίσης ένα αξεσουάρ Wind Cooling Magic Box για το Red Magic 5S, το οποίο θα περιλαμβάνει υποδοχή ακουστικών 3,5 mm και θύρα USB-C με υποστήριξη φόρτισης 30W Power Delivery. Αυτό πιθανότατα θα πωληθεί ξεχωριστά και θα γνωρίζουμε την τιμή του την επόμενη Τρίτη.

Όπως το Red Magic 5G , το Red Magic 5S θα έχει μία οθόνη AMOLED με refresh rate στα 144Hz και μνήμη RAM έως 16 GB.

Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το Red Magic 5S θα πρέπει να δούμε και τις επόμενες ημέρες και όσο πλησιάζουμε στην επίσημη αποκάλυψη.

[via]

Share the load
George S. Metallidis
George S. Metallidis

Όλα ξεκίνησαν το 1988 όταν μπήκε στο σπίτι το πρώτο PC ένας 32bit 80386 με 4mb ram, CGA γραφικά σε 16colours monitor....και φυσικά λιώσιμο με το DOS game Grand Prix Circuit της Accolade

Άρθρα: 2950