23 Απριλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

DxOMark: To Galaxy S10 Plus είναι το καλύτερο τηλέφωνο για φωτογραφίες και βίντεο

1 min read
Μόλις χθες, το DxOMark βαθμολόγησε το Xiaomi Mi 9 ως το τρίτο καλύτερο smartphone για λήψη φωτογραφιών. Τώρα, τα αποτελέσματα αλλάζουν και φαίνεται η ναυαρχίδα του Samsung Galaxy S10 Plus, να κλέβει τη λάμψη του Mi 9.
Samsung Galaxy S10 Plus Back | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Μόλις χθες, το DxOMark βαθμολόγησε το Xiaomi Mi 9 ως το τρίτο καλύτερο smartphone για λήψη φωτογραφιών. Τώρα, τα αποτελέσματα αλλάζουν και φαίνεται η ναυαρχίδα του Samsung Galaxy S10 Plus, να κλέβει τη λάμψη του Mi 9.

Σύμφωνα με το DxOMark, το Samsung Galaxy S10 Plus είναι τώρα το καλύτερο συνολικό σύστημα κάμερας smartphone για φωτογραφίες. Η συνολική βαθμολογία για φωτογραφίες και βίντεο είναι σχεδόν ίδια με το Huawei Mate 20 Pro και το Huawei P20 Pro, αλλά όσον αφορά το Galaxy S10 Plus και τη selfie cam τα αφήνει αρκετά μέτρα πίσω.

Το Galaxy S10 Plus έλαβε βαθμολογία 114 για την πίσω κάμερα για φωτογραφίες, το ίδιο σκορ με το Mate 20 Pro και το P20 Pro και σημείωσε σκορ 97 για βίντεο, το ίδιο σκορ με το Mate 20 Pro αλλά ελαφρώς χαμηλότερο από το P20 Pro (το οποίο σημείωσε 98).

Θα φαινόταν οτι έχουμε ισοπαλία μεταξύ των τριών, αλλά με τη διπλή μπροστινή κάμερα το Galaxy S10 Plus αναγκάζει τους αντιπάλους του να φάνε τη σκόνη του με μία βαθμολογία 96, πολύ υψηλότερη από το Mate 20 Pro (75) και το Ρ20 Pro (72).

Με άλλα λόγια, όταν πρόκειται για λήψη φωτογραφιών, το Galaxy S10 σας δίνει το πλήρες πακέτο που δεν μπορεί να συγκριθεί με καμία άλλη συσκευή.

Ενδιαφέρον επίσης είναι ότι το Xiaomi Mi 9 εξακολουθεί να είναι ο κορυφαίος νικητής όταν πρόκειται για βίντεο με βαθμολογία 99, το υψηλότερο σκορ που έδωσε ποτέ το DxOMark. Ωστόσο, αυτό μπορεί να συμβαίνει επειδή το Mi 9 έχει ως προεπιλογή την καταγραφή 4K βίντεο αντί των συνηθισμένων 1080p που οι περισσότερες συσκευές χρησιμοποιούν ως προεπιλογή. Ως εκ τούτου, η βαθμολογία μπορεί να είναι λίγο χμμμμμ στρεβλή.

Κάποιοι άλλοι δεν βασίζονται και πολύ στα αποτελέσματα της DxOMark, αλλά το Galaxy S10 Plus με τα δύο καλύτερα συστήματα κάμερας smartphone χτυπάει ακόμη ακόμα και το Google Pixel 3 όταν πρόκειται για λήψη selfies και είναι αρκετά εντυπωσιακό!.

George S. Metallidis
https://www.TechNode.gr

Πηγή https://www.androidauthority.com/dxomark-samsung-galaxy-s10-plus-957272/?utm_source=feedly&utm_medium=webfeeds

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα