19 Ιουλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Xiaomi : Δείτε με ποιο τρόπο γιόρτασε την κατάκτηση της πρώτης θέσης στο DXOMark για το Mi CC9 PRO

1 min read
mi cc9 pro | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Η Xiaomi δίνει μεγάλη έμφαση στο γεγονός πως κατάφερε να πάρει κορυφαία βαθμολογία από το DXOMark για το Mi CC9 Pro, και το γιορτάζει με ποικίλους τρόπους.


Όπως είναι γνωστό σήμερα η Xiaomi ανακοίνωσε επίσημα το Mi CC9 Pro, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει παγκοσμίως ως Mi Note 10.

xiaomi mi cc9 pro | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Η συσκευή έχει στρέψει – και όχι άδικα – τα βλέμματα όλων πάνω σε αυτήν, κυρίως για την διάταξη Penta (πέντε κάμερες) και στον κύριο αισθητήρα στα 108MP που κοσμεί την πλάτη της συσκευής.

Παρόλο που δεν έχουμε δει ακόμη να εμφανίζονται κάποια ανεξάρτητα δείγματα φωτογραφιών από τις κάμερες της συσκευής, η κάμερά της πιθανώς θα είναι πολύ αξιόλογη αφού κατάφερε να συγκεντρώσει 121 βαθμούς στο DXOMark . Η βαθμολογία αυτή κατατάσσει  το Mi CC9 Pro στην κορυφή μαζί με το Huawei Mate 30 Pro που συγκέντρωσε ακριβώς την ίδια βαθμολογία.

Είναι λογικό λοιπόν η Xiaomi να δίνει μεγάλη έμφαση σε αυτό το γεγονός και να το γιορτάζει με ποικίλους τρόπους.

xiaomi dxo 2 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίαςΈτσι λοιπόν η Xiaomi πραγματοποίησε μια εντυπωσιακή επίδειξη στο επιστημονικό και τεχνολογικό πάρκο του στο Πεκίνο, όπου χρησιμοποίησε λαμπτήρες LED για να σχηματίσει τις λέξεις “DXO NO.1“.

Μέχρι πρόσφατα, η Xiaomi δεν εστίαζε την προσοχή της στο υλικό της κάμερας στα smartphones της, αλλά τα τελευταία χρόνια, έχουμε δει τον γίγαντα της τεχνολογίας να κυκλοφορεί αρκετά μοντέλα με κορυφαίες προδιαγραφές στον τομέα της κάμερας.

Με την νέα σειρά λοιπόν των Smartphone Mi CC9 από την Xiaomi και ειδικά με το σημερινό Mi CC9 Pro, η εταιρεία κατάφερε να γυρίσει τα δεδομένα σε ένα διαφορετικό επίπεδο. Αυτή η premium συσκευή εμφανίστηκε ως το πρώτο μοντέλο που δεν ανήκει στην κατηγορία των ναυαρχίδων, να κατατάσσεται  ανάμεσα στα 10 κορυφαία μοντέλα με την υψηλότερη βαθμολογία στη λίστα αναφοράς από το DXOMark . Είναι επίσης η πρώτη και μοναδική συσκευή που δεν χρησιμοποιεί το SoC Snapdragon 800 της σειράς Qualcomm και βρίσκεται στην κορυφή των 10 καλύτερων συσκευών.xiaomi | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίαςΤο Mi CC9 Pro διαθέτει το Snapdragon 730G SoC, και αυτό το SoC μπορεί πράγματι να έχει συμβάλει στην εκπληκτική απόδοση της συσκευής. Το chipset διαθέτει ένα καλύτερο ISP και DSP hardware από το προηγούμενο chipset του Snapdragon 845.

Αυτό το SoC και σε συνδυασμό με το καταπληκτικό κομμάτι της εργασίας που έκανε η Xiaomi σε με την ενσωμάτωση των πέντε αισθητήρων κάμερας, συμπεριλαμβανομένου βέβαια και του αισθητήρα ISOCELL 108MP της Samsung, έδωσε στην εταιρεία νέα πνοή για ακόμη καλύτερα πράγματα στο μέλλον. Εκτός από την Xiaomi, και το OPPO K5 χρησιμοποιεί το ίδιο Snapdragon 730G SOC αλλά δεν έχει κάμερα τόσο καλή όσο το Mi CC9 Pro.mi cc9 pro | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Εμείς να πούμε για μία ακόμη φορά ένα μεγάλο μπράβο στην Xiaomi που καταφέρνει να μας ξαφνιάζει πάντα ευχάριστα, και περιμένουμε αύριο να γίνει και η επίσημη διάθεση του Mi Note 10 στην αγορά της Ευρώπης, με την ελπίδα η συσκευή αυτή την φορά να φτάσει πολύ σύντομα επίσημα και στην χώρα μας.

Πηγή: news.xiaomi-miui.gr

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα