29 Μαρτίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Mi 10 PRO : Έτοιμo να κατακτήσει την κορυφή στο DxOMark – Ίσως το δούμε στο MWC 2020 της Βαρκελώνης

1 min read
Xiaomi MI 10 render new1 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

To Mi 10/PRO αναμένεται σύντομα να κατακτήσει την κορυφή του DxOMark, και ίσως κυκλοφορήσει μεταξύ 24-27 Φεβρουαρίου στο MWC 2020 της Βαρκελώνης.


Σήμερα, ο πρόεδρος της Xiaomi και γενικός διευθυντής τηςRedmi, Lu Weibing, ανακοίνωσε ότι μετά το εαρινό φεστιβάλ (Γιορτή της Κινέζικης πρωτοχρονιάς στην Κίνα), ένα νέο Smartphone της Xiaomi που θα έχει κάμερα στα 100MP,  θα κάνει την εμφάνισή του στο DxOMark.

xiaomi mi10 pro | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Από ότι φαίνεται, ο Lu Weibing αναφέρεται στην νέα η σειρά του Mi 10, που θα στείλει για δοκιμή η Xiaomi στο DxOMark (ίσως το Mi 10 Pro), το οποίο αναμένεται να κατακτήσει την κορυφή στο DxOMark καταγράφοντας αρκετά υψηλότερο σκορ από αυτό που είδαμε με το Mi Note 10.

Αναμένεται ότι ολόκληρη η σειρά του Mi 10 θα είναι εφοδιασμένη με κάμερα στα 100MP. Σε συνδυασμό τώρα με τις νέες πληροφορίες που αποκάλυψε ο Lu Weibing, είναι σχεδόν βέβαιο ότι στο DxOMark θα στείλει η εταιρεία την κορυφαία έκδοση του Mi 10 Pro.

xiaomi mi 10 render 2 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Η σειρά του Mi 10 θα περιλαμβάνει τα Mi 10 και Mi 10 Pro, τα οποία και τα δύο θα διαθέτουν μια κυρτή AMOLED οθόνη της Samsung τύπου Waterfall με Punch-Hole, η οποία θα έχει ρυθμό ανανέωσης στα 90Hz και ανάλυση FHD+.

Επιπλέον, η συσκευές θα διαθέτουν μνήμη τύπου flash 3.0, και πολύ γρήγορη ασύρματη και ενσύρματη φόρτιση.

Εκτός από τα παραπάνω, τα νέα Mi 10 και Mi 10 Pro θα υποστηρίξουν το Dual Mode 5G (SA & NSA), και μάλιστα όπως έχει δηλώσει ήδη ο συνιδρυτής και αντιπρόεδρος της Xiaomi, Lin Bin, από το Redmi K30 5G και μετά, όλα τα επόμενα 5G Smartphone που θα κυκλοφορούν από την Xiaomi, θα υποστηρίζουν SA και NSA dual-mode 5G.

Xiaomi MI 10 render new | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Κυκλοφορία και τιμολόγηση

Τέλος, σε ότι αφορά την ημερομηνία κυκλοφορίας των Mi 10/Pro και την τιμή τους, όλα δείχνουν ότι η παρουσίασή τους θα γίνει στο MWC 2020 που θα πραγματοποιηθεί στη Βαρκελώνη μεταξύ 24-27 Φεβρουαρίου. Διαφορετικά, θα πρέπει να θα πρέπει να τα περιμένουμε να γίνουν διαθέσιμα προς πώληση πριν από τον Μάρτιο, και φυσικά θα είναι εξοπλισμένα με τον νέο Snapdragon 865.

Ο Wang Teng, διευθυντής προϊόντων της Xiaomi, είχε αναφέρει πριν από μερικές μέρες, ότι η τιμή εκκίνησης της σειράς Mi 10 θα πρέπει να είναι πάνω από τα 3500 γιουάν (περίπου 510 $).

Πηγή: news.xiaomi-miui.gr

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα