20 Απριλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

To Huawei P30 θα κυκλοφορήσει στις 26 Μαρτίου στο Παρίσι

1 min read
Κατά το τελευταίο έτος,τα Huawei P20 και το P20 Pro έλαβαν πολύ καλές κριτικές για τις κάμερές τους. Και τα δύο smartphones είναι σε θέση να παράγουν εικόνες εξαιρετικής ποιότητας και το ισχυρότερο από τα δύο - το Huawei P20 Pro - με υπερηφάνεια βρίσκεται στην κορυφή με την υψηλότερη βαθμολογία DxOMark, μοιράζοντας αυτή την τιμή με το αδελφάκι του το Mate 20 Pro
huawei p30 pro | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Κατά το τελευταίο έτος,τα Huawei P20 και το P20 Pro έλαβαν πολύ καλές κριτικές για τις κάμερές τους. Και τα δύο smartphones είναι σε θέση να παράγουν εικόνες εξαιρετικής ποιότητας και το ισχυρότερο από τα δύο – το Huawei P20 Pro – με υπερηφάνεια βρίσκεται στην κορυφή με την υψηλότερη βαθμολογία DxOMark, μοιράζοντας αυτή την τιμή με το αδελφάκι του το Mate 20 Pro. Τώρα, ο κινεζικός τεχνολογικός γίγαντας είναι έτοιμος να κυκλοφορήσει τη σειρά P20 και το επιβεβαίωσε επίσημα.

Μέσω του επίσημου λογαριασμού Instagram, η Huawei ανακοίνωσε ότι η σειρά P30 θα κυκλοφορήσει στο Παρίσι στις 26 Μαρτίου. Πιθανώς, θα δούμε περισσότερα από ένα μοντέλο. Με βάση τις διαρροές στο παρελθόν, η Huawei θα μπορούσε να παρουσιάσει το P30 Pro παράλληλα με το Huawei P30 στην εκδήλωση του Παρισιού. Παρόλο που η P30 Lite θα μπορούσε να αναμένεται να ενταχθεί στα δύο άλλα smartphones, δεν έχουμε ακόμη δει καμία διαρροή που σχετίζεται με τη συσκευή.

 

View this post on Instagram

 

Rules were made to be rewritten. Paris, 26.03.2019. #RewriteTheRules #HUAWEIP30

A post shared by Huawei Mobile (@huaweimobile) on

Ενώ το teaser δεν αποκαλύπτει πολλές πληροφορίες σχετικά με τις συσκευές, το γραφικό υποδεικνύει τους φακούς ζουμ και στις δύο συσκευές. Πέρυσι, μόνο το P20 Pro είχε δυνατότητες οπτικού ζουμ έως 3X. Αλλά τώρα με τη σειρά Huawei P30, ελπίζουμε να δούμε τηλεφακούς και στις δύο συσκευές.

Το Huawei P30 υπόσχεται να είναι μια άλλη εξαιρετική φωτογραφική μηχανή, σύμφωνα με διαρροές θα έχει: τριπλή κάμερα πίσω, με μέγιστη ανάλυση 40MP και 5x χωρίς απώλειες ζουμ, συν μια cam self-cam 24MP. Και αυτό δεν είναι ούτε η παραλλαγή Pro.

  • Evan Blass (@evleaks) 21 Δεκεμβρίου 2018

Επιπλέον, η χρήση του hashtag, “#RewriteTheRules”, υποδηλώνει ότι η Huawei θα μπορούσε να πειραματίζεται με διαφορετικούς τρόπους ενσωμάτωσης του οπτικού ζουμ. Ο διάσημος leaker, Evan Blass, είχε προηγουμένως μοιραστεί κάποιες διαρροές σχετικά με την πίσω κάμερα του P30, αν και αυτό δεν φαίνεται να είναι μία από τις πιο αξιόπιστες διαρροές του.

Προηγούμενες διαρροές επιβεβαιώνουν ότι αυτή τη φορά ότι και τα δύο – το Huawei P30 και το P30 Pro – θα έχουν ένα επιπλέον φακό.

Το P30 Pro θα έχει τετραπλές κάμερες στο πίσω μέρος. Εν τω μεταξύ, οι ψηφιακές αναλύσεις του Huawei P30 σύμφωνα με το 91Mobiles υποδεικνύουν ότι το smartphone θα κυκλοφορήσει με τριπλές κάμερες. Επιπρόσθετα, και οι δύο συσκευές έχουν waterdrop notches για μοναδικές selfies.

Οι αποχρώσεις δείχνουν επίσης ένα θέμα χρωματισμού με κλίση και ένα μοτίβο βινυλίου κάτω από μια εξαιρετικά γυαλιστερή επιφάνεια στο πίσω μέρος του Huawei P30, παρόμοια με αυτή του Mate 20 Pro.

Όσον αφορά τις προδιαγραφές, μπορούμε να αναμένουμε από τις δύο συσκευές να φοράνε το τελευταίο chipset της εταιρείας Hisilicon Kirin 980 και τουλάχιστον 6 GB μνήμης RAM. Θα σας ενημερώσουμε όπως και πότε περισσότερες πληροφορίες και διαρροές που σχετίζονται με τη σειρά Huawei P30 έρχονται στο δρόμο μας.

George S. Metallidis
https://www.TechNode.gr

Πηγή https://www.xda-developers.com/huawei-p30-pro-march-paris-launchh/

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα