26 Απριλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Η Microsoft κυκλοφορεί την επίσημη επέκταση Timeline των Windows 10 για το Google Chrome

1 min read
Είστε χρήστης του Google Chrome που θέλετε να επωφεληθείτε από τη λειτουργία Timeline των Windows 10; Τώρα μπορείτε με αυτή την επίσημη επέκταση από τη Microsoft.
rs4 timeline hero1 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Είστε χρήστης του Google Chrome που θέλετε να επωφεληθείτε από τη λειτουργία Timeline των Windows 10; Τώρα μπορείτε με αυτή την επίσημη επέκταση από τη Microsoft.

Η Microsoft κυκλοφόρησε μια επίσημη επέκταση του Timeline για το Google Chrome που ονομάζεται “Δραστηριότητες στον Παγκόσμιο Ιστό” (Web Activities) που φέρνει την ενσωμάτωση του Timeline στο πρόγραμμα περιήγησης ιστού της Google.

Όπως και με το Microsoft Edge, αυτή η νέα επέκταση συγχρονίζει τις δραστηριότητες περιήγησης στο Web με τη λειτουργία Timeline στα Windows 10, καθιστώντας ευκολότερη την ανάκτηση παλιών δραστηριοτήτων και την αναζήτηση σε ιστοσελίδες που έχετε επισκεφτεί πρόσφατα.

Η επέκταση είναι διαθέσιμη τώρα στο Chrome Web Store και συνδεδεμένη με τον Λογαριασμό σας Microsoft. Η Microsoft υποστηρίζει ότι η υποστήριξη του Timeline για το Google Chrome ήταν ένα “top insider request” που οι άνθρωποι ζητούσαν από τότε που το Timeline παρουσιάστηκε για πρώτη φορά με την ενημέρωση των Windows 10 Απριλίου 2018. Η επέκταση είναι αρκετά απλή, με πολύ λίγες επιλογές προσαρμογής. Απλώς το κάνετε εγκατάσταση και συνδέεστε στον Λογαριασμό σας της Microsoft και ready to go.

Η Microsoft σημειώνει επίσης ότι σχεδιάζει να εισαγάγει την υποστήριξη Timeline για περισσότερες εφαρμογές τις προσεχείς εβδομάδες, σε επίσημη θέση στο blog Inspired by Insiders:

Καθώς προχωράμε στον προγραμματισμό για την μελλοντική εξέλιξη, εστιάζουμε σε ένα ακόμη αίτημα Insider: προσθέστε υποστήριξη για περισσότερες εφαρμογές στο Timeline. Η υποστήριξη του προγράμματος περιήγησης ήταν ιδιαίτερα υψηλή στη λίστα επιθυμιών του Insider – η οποία οδήγησε στην πρόσφατη εισαγωγή της επέκτασης του Chrome. Τώρα, το Timeline μπορεί τώρα να συγκεντρώσει ακόμη περισσότερες δραστηριότητες.

Η περιγραφή των επεκτάσεων στο Chrome Web Store αναφέρει επίσης ότι οι δραστηριότητες ιστού θα συγχρονίζονται επίσης με το Timeline σε Android, το οποίο είναι βολικό για όσους χρησιμοποιούν το Microsoft Launcher. Οι Δραστηριότητες Ιστού από τη Microsoft είναι τώρα διαθέσιμες ως δωρεάν επέκταση για το Google Chrome. Κατεβάστε το εδώ!

George S. Metallidis
https://www.TechNode.gr

Πηγή https://www.windowscentral.com/microsoft-releases-official-windows-10-timeline-extension-google-chrome

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα