Νέο μενού στα Windows

Tο Start μενού των Windows 10 επανασχεδιάζεται, στα νέα του μορφή φαίνεται ότι θα υπογραμμίζει ή ακόμα και θα αφαιρεί τα ζωντανά πλακίδια, αντικαθιστώντάς τα με στατικά εικονίδια...

Tο Start μενού των Windows 10 επανασχεδιάζεται, στα νέα του μορφή και φαίνεται ότι θα υπογραμμίζει ή ακόμα και θα αφαιρεί τα ζωντανά πλακίδια, αντικαθιστώντάς τα με στατικά εικονίδια.

Ενώ κάποιοι μπορεί να φανταστούν αυτό σημαίνει ότι θα επιστρέψουμε στο μενού Start των Windows 7, οι ειδικοί πιστεύουν ότι κάτι τέτοιο είναι πολύ πιο πιθανό.

Αυτό θα σήμαινε την απουσία στατικών εικονιδίων και συγχρόνως τη δημιουργία ενός πιο δυναμικού καμβά γεμάτο με τα πρόσφατα έγγραφα, εφαρμογές και έργα σας, πιθανώς συγχρονισμένα από οποιαδήποτε συσκευή χρησιμοποιούσατε κατά τη διάρκεια της ημέρας χρησιμοποιώντας τις τεχνολογίες cloud της Microsoft.

Η ιδέα, από το vGlad, φυσικά θα σας επέτρεπε να εμφανίσετε μια λίστα με τις εγκατεστημένες εφαρμογές σας, αλλά υποψιάζομαι ότι αυτό δεν είναι η κύρια ροή εργασίας.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα με την ιδέα είναι, φυσικά, η έλλειψη προβλεψιμότητας, και όχι η ύπαρξη αντικειμένων σε σταθερή θέση, αναγκάζοντας πολλές φορές τον χρήστη να θυμάται απ΄εξω τη θέση των εικονιδίων.

Η Microsoft αναμένεται να εισαγάγει το νέο μενού Start στο Windows 10 19H2 κατά το δεύτερο εξάμηνο του έτους.

Πηγή https://mspoweruser.com/ill-hate-if-the-new-windows-10-19h2-start-menu-looks-like-this/

Share the load
George S. Metallidis
George S. Metallidis

Όλα ξεκίνησαν το 1988 όταν μπήκε στο σπίτι το πρώτο PC ένας 32bit 80386 με 4mb ram, CGA γραφικά σε 16colours monitor....και φυσικά λιώσιμο με το DOS game Grand Prix Circuit της Accolade

Άρθρα: 2967