25 Απριλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

NVidia RTX – Τώρα το gaming στα laptops αποκτά νόημα

1 min read
JMt26gwAHMirwicBF3K7oU 970 801 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Κατά τη διάρκεια της πολύωρης συνέντευξης τύπου στο CES 2019, η Nvidia αποκάλυψε επιτέλους τη νέα σειρά γραφικών RTX για φορητούς υπολογιστές laptop.

Η Nvidia έχει ήδη αρκετές επιλογές στη διάθεση της για τα περισσότερα μοντέλα κατασκευαστών φορητών υπολογιστών.

Μία σειρά high end 40 φορητών υπολογιστών πρόκειται να κυκλοφορήσουν με την νέα κάρτα γραφικών από τις 29 Ιανουαρίου. “Τα notebooks RTX διατίθενται από κάθε OEM κατασκευαστή στον κόσμο”, δήλωσε ο CEO της Nvidia Jensen Huang στη σκηνή.

Αυτή η νέα σειρά επεξεργαστών γραφικών για φορητούς υπολογιστές περιλαμβάνει το νέο σχεδιασμό Max-Q της Nvidia για οθόνες χαμηλού φωτισμού καθώς και επεξεργαστές που δεν απέχουν πολύ από τους αντίστοιχους επιτραπέζιους υπολογιστές όσον αφορά την ισχύ.

Από αυτούς τους 40 συνολικά νέους φορητούς υπολογιστές RTX, οι 17 – σχεδόν οι μισοί – είναι με την τεχνολογία Max-Q.

Nvidia RTX mobile

Ποια έκδοση RTX μπορείτε να έχετε σε ένα φορητό υπολογιστή;

Η Nvidia έχει ήδη αρκετές εκδόσεις γραφικών RTX για φορητούς υπολογιστές. Για τους entry-level, οι κάρτες RTX 2060 είναι διαθέσιμοι, καθώς και οι 2070 και 2080 για mid-level και high-end υπολογιστές, αντίστοιχα.

Και μπορούμε να πούμε “high-end” διότι η RTX 2080 για φορητούς υπολογιστές ξεπερνάει σε επιδόσεις την GTX 1080 για PC, σύμφωνα με την Nvidia.

Για τους λάτρεις των Ultrabook – gaming laptops η Nvidia θα έχει πιο ελαφρύς και πιο λεπτούς χαμηλότερης κατανάλωσης Max-Q όπως στις σειρές RTX 2070 και 2080, επίσης.

Έτσι γίνεται ακόμα πιο ρεαλιστικό σε φορητούς υπολογιστές η εκτέλεση απατητικών εφαρμογών και παιχνιδιών.

Ο Χουάνγκ εν κατακλείδι ολοκλήρωσε την ομιλία του απλά λέγοντας: “H επόμενη γενιά επεργαστών γραφικών είναι ήδη σε εξέλιξη” – και εμείς δεν έχουμε παρά να συμφωνήσουμε.

Πηγή techradar.com

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα