30 Απριλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Προγραμματιστής έφτιαξε μάσκα που δείχνει τις κινήσεις του προσώπου σας σε Ledοταινία

1 min read
face mask emotions featured1 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Είναι γεγονός ότι δεν θα ξεμπλέξουμε εύκολα με τον κοροναϊό και πλέον η μάσκα είναι ένα απαραίτητο αξεσουάρ στις τσάντες, τσέπες ή οπουδήποτε την βάζετε, όλων μας.

Ωστόσο, το πρόβλημα με τις μάσκες είναι απλά ότι σου έρχεται να σκάσεις κάποια στιγμή ή αυτό το ενοχλητικό τράβηγμα των αυτιών με τα από τα λάστιχα που σου σπάει τα νεύρα αλλά και το πιο σημαντικό είναι ότι κρύβετε το ωραίο προσωπάκι σας πίσω από αυτό το ύφασμα και δεν μπορείτε να εκφράσετε τα συναισθήματα σας.

Τώρα όμως δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείτε για τίποτα από όλα αυτά, αφού ο Tyler Glaiel, ένα προγραμματιστής, έφτιαξε μία μάσκα που προσομοιώνει την κίνηση των χειλιών σας όταν μιλάτε ακόμα και τις εκφράσεις σας και τους μορφασμούς σας σε μία Ledοταινία που τροφοδοτείται από μπαταρίες.

Εάν ενδιαφέρεστε κι εσείς και πιάνουν τα χεράκια σας, στον προγραμματισμό εννοούμε, μπορείτε να δοκιμάσετε να φτιάξετε μια αφού ο Tyler έχει μοιραστεί όλες τις οδηγίες και τον πηγαίο κώδικα για τον ελεγκτή Led στη σελίδα του στο GitHub και στο Medium Post.

Καλή επιτυχία!

[via]

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα