Προγραμματιστής έφτιαξε μάσκα που δείχνει τις κινήσεις του προσώπου σας σε Ledοταινία

Είναι γεγονός ότι δεν θα ξεμπλέξουμε εύκολα με τον κοροναϊό και πλέον η μάσκα είναι ένα απαραίτητο αξεσουάρ στις τσάντες, τσέπες ή οπουδήποτε την βάζετε, όλων μας.

Ωστόσο, το πρόβλημα με τις μάσκες είναι απλά ότι σου έρχεται να σκάσεις κάποια στιγμή ή αυτό το ενοχλητικό τράβηγμα των αυτιών με τα από τα λάστιχα που σου σπάει τα νεύρα αλλά και το πιο σημαντικό είναι ότι κρύβετε το ωραίο προσωπάκι σας πίσω από αυτό το ύφασμα και δεν μπορείτε να εκφράσετε τα συναισθήματα σας.

Τώρα όμως δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείτε για τίποτα από όλα αυτά, αφού ο Tyler Glaiel, ένα προγραμματιστής, έφτιαξε μία μάσκα που προσομοιώνει την κίνηση των χειλιών σας όταν μιλάτε ακόμα και τις εκφράσεις σας και τους μορφασμούς σας σε μία Ledοταινία που τροφοδοτείται από μπαταρίες.

Εάν ενδιαφέρεστε κι εσείς και πιάνουν τα χεράκια σας, στον προγραμματισμό εννοούμε, μπορείτε να δοκιμάσετε να φτιάξετε μια αφού ο Tyler έχει μοιραστεί όλες τις οδηγίες και τον πηγαίο κώδικα για τον ελεγκτή Led στη σελίδα του στο GitHub και στο Medium Post.

Καλή επιτυχία!

[via]

Share the load
George S. Metallidis
George S. Metallidis

Όλα ξεκίνησαν το 1988 όταν μπήκε στο σπίτι το πρώτο PC ένας 32bit 80386 με 4mb ram, CGA γραφικά σε 16colours monitor....και φυσικά λιώσιμο με το DOS game Grand Prix Circuit της Accolade

Άρθρα: 2970