30 Απριλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Ο MX Player επεκτείνει την υποστήριξη του Chromecast για τη ροή τοπικών βίντεο

1 min read
nexus2cee MX Player Generic Hero1 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Οι συσκευές αναπαραγωγής βίντεο ενδέχεται να είναι δεκάδες για το Android, αλλά ο MX Player ήταν ήδη από τις πρώτες μέρες που κυκλοφόρησε ένας από τους καλύτερους και παραμένει η πιο δημοφιλής εφαρμογή μέχρι και σήμερα.

screen 2019 09 02 13 31 38 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας screen 2019 09 02 13 33 04 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
Η Times Internet μια μεγάλη Ινδική εταιρία μέσων ενημέρωσης, απέκτησε την υπηρεσία MX Player για να δώσει στις δικές της υπηρεσίες ροής μεγαλύτερη προβολή και παράλληλα εμπλούτισε την ανάπτυξη νέων χαρακτηριστικών για τα τοπικά μέσα ενημέρωσης. Για το σκοπό αυτό, είναι αξιοσημείωτο το γεγονός ότι μπορείτε να μεταδώσετε τοπικά αποθηκευμένα βίντεο σε συσκευές Chromecast.

Αυτή η αλλαγή έρχεται περίπου τέσσερις μήνες μετά την προσθήκη υποστήριξης Cast για το online streaming περιεχόμενο που εξυπηρετείται από το Times Internet. Όπως θα περιμένατε, το κουμπί Cast βρίσκεται στη γραμμή ενεργειών πάνω από τη λίστα διαθέσιμων βίντεο ή στη διεπαφή της συσκευής αναπαραγωγής. Η μόνη πραγματική διαφορά για τους χρήστες είναι ότι το τηλέφωνό σας λειτουργεί ως πηγή, πράγμα που σημαίνει ότι δεν μπορείτε πραγματικά να φύγετε με το τηλέφωνό σας και να περιμένετε τα βίντεο να συνεχίσουν να παίζουν.

screen 2019 09 02 13 33 28 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Φαίνεται ότι οι εκδόσεις εφαρμογών τουλάχιστον ήδη από το 1.12.3 υποστηρίζουν τώρα το cast, αλλά με βάση τις αναφορές των κανονικών χρηστών, ακούγεται σαν να μην ήταν ενεργοποιημένο μέχρι πριν λίγες μόνο ημέρες.

Κατά πάσα πιθανότητα, οι προγραμματιστές έχουν τρέξει κλειστές δοκιμές για μερικές εβδομάδες και πρόσφατα θα γίνει η διάθεση στο ευρύ κοινό.

Με άλλα λόγια, μπορεί να διαπιστώσετε ότι η μετάδοση είναι ήδη ενεργοποιημένη ακόμα κι αν δεν έχετε ενημερώσει την τελευταία έκδοση.

androidpolice.com

George S. Metallidis

TechNode.gr – Νέα τεχνολογίας

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα