26 Απριλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Η υπηρεσία Express Παράδοση του Skroutz τώρα διαθέσιμη και Σάββατο

1 min read
| Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Το Skroutz, το #1 marketplace στην Ελλάδα, επεκτείνει την υπηρεσία Express Παράδοση, δίνοντας τη δυνατότητα στους χρήστες να παραλάβουν το Σάββατο τις παραγγελίες που έχουν καταχωρήσει μέχρι την Παρασκευή στις 15:00.

Πρόκειται για μία εξέλιξη της υπηρεσίας που έχει στόχο την ακόμα καλύτερη αγοραστική εμπειρία, πάντα με την ασφάλεια και αξιοπιστία των αγορών μέσω Skroutz.

Πιο συγκεκριμένα, οι παραγγελίες που καταχωρούνται από Πέμπτη στις 15:00 έως Παρασκευή στις 15:00 με Express Παράδοση για Αττική, θα παραδίδονται το Σάββατο, χωρίς επιπλέον χρέωση.

Επιπλέον, όσες παραγγελίες με Express Παράδοση γίνονται στο διάστημα μεταξύ 14:00 και 15:00, θα παραδίδονται σε όλη την Ελλάδα την επόμενη ημέρα, αντί για τη μεθεπόμενη ημέρα όπως ίσχυε μέχρι τώρα. Επίσης, οι παραγγελίες που γίνονται από Παρασκευή στις 15:00 έως Σάββατο στις 11:00 από επιλεγμένους merchants, θα παραδίδονται τη Δευτέρα, αντί για Τρίτη (για παραδόσεις εντός Αττικής).

Το Skroutz συνεχίζει να διευρύνει τις διαθέσιμες υπηρεσίες που παρέχει για να καλύψει τις συνεχώς αυξανόμενες ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή, παρέχοντας μία άψογη αγοραστική εμπειρία. Η υπηρεσία Express Παράδοση του Skroutz έχει εξυπηρετήσει το καταναλωτικό κοινό, καθώς από την αρχή της υπηρεσίας πάνω από το 15% των παραγγελιών ήταν με express παραδόσεις, ενώ το 10% αυτών  έχουν γίνει σε Skroutz Point.

ΠΗΓΗ WWN.GR

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα