Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Η Adobe φέρνει το Conversational AI σε τρισεκατομμύρια PDF με το νέο AI Assistant στο Reader, Acrobat

1 min read
Adobe Brings Conversational AI to Trillions of PDFs with the New AI Assistant in Reader and Acrobat1 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Μία επαναστατική λειτουργία AI φέρνει η Adobe στο Reader. Βαθιά ενσωματωμένο στις ροές εργασίας Reader και Acrobat, το AI Assistant με τη βοήθεια της γενετικής τεχνητής νοημοσύνης μπορεί να δημιουργήσει άμεσα περιλήψεις και πληροφορίες από μεγάλα έγγραφα, να απαντά σε ερωτήσεις και να μορφοποιεί πληροφορίες για κοινή χρήση σε email, αναφορές και παρουσιάσεις.

«Το Generative AI προσφέρει την υπόσχεση για πιο έξυπνες εμπειρίες εγγράφων μετατρέποντας τις πληροφορίες μέσα σε αρχεία PDF σε περιεχόμενο δράσης, γνώσης και επαγγελματικής εμφάνισης», δήλωσε ο Abhigyan Modi, ανώτερος αντιπρόεδρος, Document Cloud. «Το PDF είναι το de facto πρότυπο για τα πιο σημαντικά έγγραφα του κόσμου και οι δυνατότητες που παρουσιάζονται σήμερα είναι μόνο η αρχή της αξίας που θα προσφέρει το AI Assistant μέσω των εφαρμογών και των υπηρεσιών του Reader και του Acrobat».

Το PDF είναι το μέρος όπου άτομα και οργανισμοί διατηρούν τις πιο σημαντικές πληροφορίες τους. Τριάντα χρόνια μετά την επινόηση του PDF από την Adobe, το Acrobat παραμένει το χρυσό πρότυπο για την ανάγνωση, την επεξεργασία και τη μετατροπή αρχείων PDF. Και το Acrobat είναι παντού – σε επιτραπέζιους υπολογιστές, στο διαδίκτυο, σε κινητές συσκευές, ως αυτόνομη εφαρμογή και ενσωματωμένο σε κορυφαία προγράμματα περιήγησης και εφαρμογές παραγωγικότητας όπως η Microsoft και η Google.

Η σημερινή ανακοίνωση σηματοδοτεί την αρχή του οράματος της Adobe να αξιοποιήσει τη γενετική τεχνητή νοημοσύνη για να ξανασκεφτεί την αξία των ψηφιακών εγγράφων. Η Adobe έχει μπροστά του έναν βαθύ και πλούσιο οδικό χάρτη για τις δυνατότητες του AI Assistant:

–Πληροφορίες για πολλά έγγραφα και τύπους εγγράφων: Το AI Assistant θα λειτουργεί σε πολλαπλά έγγραφα, τύπους εγγράφων και πηγές, εμφανίζοντας αμέσως στην επιφάνεια τις πιο σημαντικές πληροφορίες από παντού.
–Συγγραφή, επεξεργασία και μορφοποίηση με τεχνητή νοημοσύνη: Πέρυσι, οι πελάτες επεξεργάστηκαν δισεκατομμύρια έγγραφα στο Acrobat. Το AI Assistant θα διευκολύνει τη γρήγορη δημιουργία πρώτων πρόχειρων και θα σας βοηθήσει με την επεξεργασία αντιγράφων – άμεση αλλαγή φωνής και τόνου, συμπίεση του μήκους αντιγράφου και προτείνοντας σχεδιασμό και διάταξη περιεχομένου.
– Έξυπνη δημιουργία: Βασικά χαρακτηριστικά της Firefly, της οικογένειας δημιουργικών μοντέλων παραγωγής της Adobe και της Adobe Express θα διευκολύνουν οποιονδήποτε να κάνει τα έγγραφά του πιο δημιουργικά, επαγγελματικά και προσωπικά.
–Αύξηση της συνεργασίας εγγράφων με αξιολογήσεις που υποστηρίζονται από AI: Η ψηφιακή συνεργασία είναι ο τρόπος με τον οποίο η εργασία γίνεται από το προσχέδιο στην ολοκλήρωση. Και με μια αύξηση 75% από έτος σε έτος στον αριθμό των κοινοποιημένων εγγράφων, στο Acrobat υπάρχει περισσότερη συνεργασία από ποτέ. Το Generative AI θα κάνει τη διαδικασία απλή, αναλύοντας σχόλια και σχόλια, προτείνοντας αλλαγές, ακόμη και επισημαίνοντας και βοηθώντας στην επίλυση αντικρουόμενων σχολίων.

via

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα