27 Απριλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Η Samsung επιβεβαιώνει επίσημα την εκδήλωση Unpacked στις 17 Ιανουαρίου για τη σειρά Galaxy S24

1 min read
samsung galaxy unpacked 2024 teaser1 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την ημερομηνία της επόμενης εκδήλωσης Unpacked, η οποία έχει προγραμματιστεί για τις 17 Ιανουαρίου 2024. Η εταιρεία έχει επίσης ανοίξει τις προπαραγγελίες για την εκδήλωση, δίνοντας στους fans τη δυνατότητα να εξασφαλίσουν τη θέση τους και να κερδίσουν πίστωση 50 δολαρίων για την αγορά μιας νέας συσκευής Samsung.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί δια ζώσης στο SAP Center στο Σαν Χοσέ της Καλιφόρνιας και θα μεταδοθεί ζωντανά στον ιστότοπο και στο κανάλι YouTube της Samsung. Η εικόνα teaser που κυκλοφόρησε από τη Samsung δεν αποκαλύπτει πολλά για το τι να περιμένουμε, αλλά το σύνθημα “To Galaxy AI έρχεται” υποδηλώνει ότι η εκδήλωση θα επικεντρωθεί στις τελευταίες καινοτομίες AI της εταιρείας.

Εκτός από τη σειρά Galaxy S24, η οποία αναμένεται να είναι το κύριο σημείο της εκδήλωσης, υπάρχουν επίσης πολλά άλλα προϊόντα που θα παρουσιαστούν. Αυτά περιλαμβάνουν τα ακουστικά Galaxy Buds 3 Pro, ένα νέο tracker fitness, ένα έξυπνο δαχτυλίδι και ένα mixed-reality headset.

Όσοι ενδιαφέρονται να προκρατήσουν θέση τους στην εκδήλωση μπορούν να το κάνουν επισκεπτόμενοι τον ιστότοπο της Samsung. Η διαδικασία κράτησης είναι δωρεάν και απαιτεί μόνο όνομα και διεύθυνση email. Όσοι προπαραγγείλουν μια νέα συσκευή Samsung από την εκδήλωση θα λάβουν επίσης πίστωση 50 δολαρίων.

via

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα