26 Απριλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Η Realme αλλάζει το σλόγκαν της σε “Make it real”

1 min read
realme1 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Η Realme ανακοίνωσε μια αλλαγή στο σλόγκαν της, το οποίο θα είναι πλέον “Make it real”. Ο επικεφαλής της εταιρείας, Sky Li, δημοσίευσε μια ανοιχτή επιστολή εξηγώντας πώς φέτος θα υπάρξει ένας επαναπροσδιορισμός του Brand της Realme σε ολόκληρο το χαρτοφυλάκιο προϊόντων της.

Η εταιρεία θα μεταβεί από μια “προσανατολισμένη στις ευκαιρίες” σε μια “προσανατολισμένη στη φήμη” προσέγγιση, με στόχο να γίνει ένα Brand που απευθύνεται στους νέους χρήστες.

Η Realme βρίσκεται στην αγορά για πάνω από πέντε χρόνια και δεν πρόκειται να αλλάξει κατεύθυνση, σύμφωνα με την επιστολή. Η μετάβαση της στρατηγικής θα έχει ως στόχο η εταιρεία να δώσειε βαρύτητα στις μακροπρόθεσμες επενδύσεις και ανάπτυξη.

Ο Sky Li δήλωσε επίσης ότι το λογότυπο της Realme θα βελτιστοποιηθεί, ότι και να σημαίνει αυτό. Προς το παρόν, είναι το ίδιο όπως ήταν το 2019 και δεν γνωρίζουμε εάν ο επικεφαλής της εταιρείας εννοούσε μια μικρή αλλαγή στη γραμματοσειρά ή το μέγεθος.

Η πλήρης επιστολή είχε πάνω από 1.700 λέξεις και ήταν γεμάτη με τόσο πολύ μάρκετινγκ χωρίς ιδιαίτερο νόημα, σε σημείο που αρχίσαμε να αναρωτιόμαστε αν διαβάζαμε κάποιο ένα AI generated κείμενο.

Δείτε την ανακοίνωση

via

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα