Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Η Microsoft κυκλοφορεί την εφαρμογή Copilot για Android

1 min read
Microsoft Copilot a1 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Είναι γεγονός, η Microsoft μόλις κυκλοφόρησε, εντελώς διακριτικά, το Copilot AI-Powered Chat Assistant στην πλατφόρμα Android. Αυτή η πρωτοποριακή εφαρμογή αξιοποιεί τη δύναμη των τελευταίων μοντέλων OpenAI, δηλαδή των GPT-4 και DALL-E 3. Παρέχοντας γρήγορες, περίπλοκες και ακριβείς απαντήσεις. Αξίζει να σημειωθεί ότι διαθέτει επίσης την αξιοσημείωτη ικανότητα να μεταφράζει απλές περιγραφές κειμένου σε συναρπαστικές εικόνες.

ozbubg2u | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Αποκαλύπτοντας μια πολύπλευρη σειρά χαρακτηριστικών, η εφαρμογή Copilot ανταποκρίνεται σε ποικίλες ανάγκες, επιτρέποντας στους χρήστες να συντάσσουν μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, να συνθέτουν συναρπαστικές ιστορίες ή σενάρια, να εξάγουν την περίληψη από μακροσκελή και περίπλοκα κείμενα, να μεταφράζουν κείμενα, να σχεδιάζουν εξατομικευμένα ταξιδιωτικά δρομολόγια, ακόμη να δημιουργούν και να ενημερώνουν βιογραφικά σημειώματα.

Η προσθήκη του Image Creator, που τροφοδοτείται από το DALL-E 3, αναβαθμίζει τη λειτουργικότητα της εφαρμογής φέρνοντας επανάσταση στη διαδικασία σχεδιασμού. Αυτό το επιτυγχάνει μετατρέποντας ταχύτατα τις προτροπές κειμένου σε υψηλής ποιότητας οπτικές εικόνες, μεταφράζοντας απρόσκοπτα τις εννοιολογικές ιδέες σε εντυπωσιακές εικόνες, που καλύπτουν το φάσμα από αφηρημένες συνθέσεις έως φωτορεαλιστικές αναπαραστάσεις, όπως υπογραμμίζει η Microsoft.

Για όσους ανυπομονούν να γνωρίσουν τις δυνατότητες του Copilot, η εφαρμογή είναι πλέον άμεσα διαθέσιμη για λήψη από το Google Play Store. Προσφέροντας στους χρήστες μια απρόσκοπτη είσοδο στις ευέλικτες λειτουργίες του. Επιπλέον, στις αρχές του μήνα παρουσιάστηκε μια έκδοση της εφαρμογής για το διαδίκτυο, επεκτείνοντας την προσβασιμότητα πέρα από τα όρια των κινητών συσκευών.

Το θέμα είναι βέβαια ότι δεν υποστηρίζονται προς το παρόν πολλές συσκευές και ιδίως παλιότερες συσκευές Android.

Περιμένουμε λοιπόν με αγωνία να κυκλοφορήσει και επίσημα πλέον για το iOS που αναμένεται, όπως δείχνουν τα πράγματα να κυκλοφορήσει το 2024.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα