28 Απριλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

5 κρυφά χαρακτηριστικά του iOS 17.2 που έρχονται στο iPhone σας την επόμενη εβδομάδα

1 min read
apple tv app bgr 21 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Μετά από ένα και πλέον μήνα δοκιμών beta, το iOS 17.2 θα είναι διαθέσιμο σε όλους τους χρήστες iPhone από την επόμενη εβδομάδα. Δεδομένου ότι η Apple έχει ήδη διανείμει το Release Candidate, η τελική έκδοση δεν μπορεί να αργήσει πολύ, οπότε όλοι θα πρέπει να έχουμε τα νέα χαρακτηριστικά την επόμενη εβδομάδα.

Αρκετά συναρπαστικά νέα χαρακτηριστικά έρχονται με το iOS 17.2, όπως η η πολυαναμενόμενη εφαρμογή Journal, η επαλήθευση κλειδιού επαφής, οι ενημερώσεις Memoji, η υποστήριξη του iPhone 15 Pro για το Spatial Video και η νέα λειτουργικότητα για το Action Button.

Αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Σε αυτό το άρθρο, θα σας δείξουμε πέντε κρυφές και χρήσιμες λειτουργίες που έρχονται στο iPhone σας από την επόμενη εβδομάδα με το iOS 17.2.

Βελτιώσεις στο AirDrop: Με το iOS 17.2, η Apple θα επεκτείνει τις επιλογές κοινής χρήσης επαφών και θα προσθέσει τη δυνατότητα κοινής χρήσης καρτών επιβίβασης, εισιτηρίων κινηματογράφου και άλλων επιλέξιμων καρτών, πατώντας δύο τηλέφωνα μαζί. Αυτή η λειτουργία σίγουρα θα σας λύσει τα χέρια όταν θέλετε να μοιραστείτε ένα εισιτήριο για μια ταινία ή την κάρτα επιβίβασης του συντρόφου σας λίγο πριν από ένα ταξίδι.

Περισσότερο απόρρητο: Η Siri αποκτά πλέον ιδιωτική πρόσβαση και καταγράφει δεδομένα Υγείας χρησιμοποιώντας τη φωνή σας. Για παράδειγμα αν θέλετε να προσθέσετε μια προπόνηση, να δείτε πόσα βήματα κάνατε ή πώς ήταν ο νυχτερινός σας ύπνος, η Siri, εντός της συσκευής, θα έχει πρόσβαση σε αυτές τις πληροφορίες, κάνοντας αυτή τη διαδικασία πιο γρήγορη και χωρίς να απαιτείται σύνδεση στο διαδίκτυο. Το watchOS 10.2 φέρνει την ίδια λειτουργία και στο Apple Watch.

Βελτιώσεις στα PDF: Η βελτιωμένη αυτόματη συμπλήρωση αναγνωρίζει πεδία σε PDF και άλλες φόρμες, επιτρέποντάς σας να τα συμπληρώσετε με πληροφορίες όπως ονόματα και διευθύνσεις από τις επαφές σας.

Αλλαγές στις καιρικές συνθήκες: Προγνώσεις καιρού σας βοηθούν να είστε ενήμεροι για τις συνθήκες βροχής και χιονιού για μια δεδομένη ημέρα για τις επόμενες δέκα ημέρες με το iOS 17.2.

iMessage: Κατά τη διάρκεια της beta του iOS 17, η Apple δοκίμαζε τρόπους που σας επέτρεπαν να μεταβείτε εύκολα στο πρώτο αδιάβαστο μήνυμα σε μια συνομιλία, πατώντας το βέλος που είναι ορατό στην επάνω δεξιά γωνία, αλλά στη συνέχεια η εταιρεία αφαίρεσε αυτή τη λειτουργία. Αυτό λοιπόν το χαρακτηριστικό επιστρέφει στο iOS 17.2. Το βέλος catch-up είναι βολικό για τους ισχυρούς χρήστες του iMessage με πολλές ομάδες.

Μείνετε συντονισμένοι techlog.gr

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα