27 Απριλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Το iOS 17.2 θα λύσει προβλήματα ασύρματης φόρτισης iPhone σε ορισμένα αυτοκίνητα

1 min read
e63d2614 c940 438c a1b9 8e05562a4f091 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Η Apple ανακοίνωσε την επίσημη κυκλοφορία της ενημέρωσης iOS 17.2 η οποία θα είναι διαθέσιμη σε όλους τους χρήστες την επόμενη εβδομάδα. Σε αυτήν την ενημέρωση, η Apple δήλωσε ότι έλυσε το πρόβλημα που παρατήρησαν ορισμένοι ιδιοκτήτες της General Motors (GM) στην έκδοση iOS 17.1.1. ότι το iPhone 15 δεν μπορεί να φορτίσει ασύρματα στο αυτοκίνητο. Η εταιρεία έχει πλέον επισήμως πει ότι αυτή η ενημέρωση θα επιλύσει αυτό το ζήτημα. Ενώ οι ιδιοκτήτες της General Motors έχουν επιβεβαιώσει μια επιδιόρθωση για αυτό το ζήτημα, είναι ένα κοινό πρόβλημα σε άλλα αυτοκίνητα. Η Apple επιβεβαίωσε επίσης ότι αυτό το ζήτημα δεν αφορά μόνο τη General Motors.

blu 1 4 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Ιστορικό

Ορισμένοι χρήστες έχουν αναφέρει προβλήματα με τα iPhone που δεν φορτίζονται ασύρματα σε ορισμένα αυτοκίνητα. Σύμφωνα με παράπονα χρηστών στην Apple Community, τα iPhone 15 Pro , iPhone 13 Pro και iPhone 14 Pro είναι μερικά από τα μοντέλα που έχουν αντιμετωπίσει αυτό το πρόβλημα. Το πρόβλημα φαίνεται να εμφανίζεται όταν το χτύπημα της κάμερας ή η θήκη του iPhone παρεμβαίνει στο πηνίο φόρτισης, δυσκολεύοντας τον φορτιστή να δημιουργήσει μια σωστή σύνδεση. Σύμφωνα με την Apple, εδώ είναι μερικά παραδείγματα αυτοκινήτων στα οποία οι χρήστες έχουν αναφέρει αυτό το ζήτημα:

Το ζήτημα δεν περιορίζεται σε συγκεκριμένα μοντέλα αυτοκινήτων, όπως έχει αναφερθεί σε διάφορες μάρκες αυτοκινήτων, όπως η GM, η Ford και η Maserati. Ορισμένοι χρήστες έχουν προτείνει ότι το πρόβλημα μπορεί να οφείλεται σε σχεδιαστικό ελάττωμα του iPhone και ελπίζουν ότι μελλοντικές ενημερώσεις λογισμικού θα μπορούσαν να επιλύσουν το πρόβλημα. Στο μεταξύ, οι χρήστες μπορούν να δοκιμάσουν εναλλακτικές λύσεις, όπως να χρησιμοποιήσουν ένα καλώδιο φόρτισης ή έναν διαφορετικό ασύρματο φορτιστή, για να φορτίσουν τα iPhone τους στα αυτοκίνητά τους.

Αυτό το ζήτημα ήταν ένα κοινό παράπονο μεταξύ των χρηστών που προσπάθησαν να φορτίσουν τα iPhone τους ασύρματα στα αυτοκίνητά τους. Η νέα ενημέρωση στοχεύει να διορθώσει αυτό το πρόβλημα για τη General Motors και να βελτιώσει τη συνολική εμπειρία χρήστη. Αυτό το ζήτημα αναφέρθηκε για πρώτη φορά τον περασμένο μήνα, η General Motors επιβεβαίωσε στα μέσα ενημέρωσης “The Verge” ότι γνώριζαν το θέμα και διερευνούσαν. Ωστόσο, δεν έδωσαν περισσότερες πληροφορίες εκείνη τη στιγμή.

Στις σημειώσεις έκδοσης του iOS 17.2, η Apple δήλωσε ξεκάθαρα: «Διορθώθηκε ένα πρόβλημα που μπορεί να προκαλέσει αδυναμία ασύρματης φόρτισης ορισμένων αυτοκινήτων». Αν και η Apple δεν ανέφερε συγκεκριμένα εάν αυτή η επιδιόρθωση αφορά ειδικά τους κατόχους GM, οι ιδιοκτήτες GM επιβεβαίωσαν ότι η φόρτισή τους είναι μια χαρά τώρα.

BMW Logo iPhone 15 Pro | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Προηγουμένως, στην έκδοση iOS 17.1.1 που κυκλοφόρησε στις αρχές Νοεμβρίου, η Apple είχε επιδιορθώσεις που αφορούσαν προβλήματα ασύρματης φόρτισης και NFC για τους κατόχους BMW. Αυτή είναι η δεύτερη φορά που η Apple επιδιορθώνει προβλήματα που επηρεάζουν την ασύρματη φόρτιση στο αυτοκίνητο στην έκδοση iOS 17. Η επίσημη κυκλοφορία του iOS 17.2 σηματοδοτεί ένα σημαντικό βήμα προόδου στην αντιμετώπιση των προβλημάτων ασύρματης φόρτισης που αντιμετωπίζουν ορισμένοι χρήστες iPhone σε ορισμένα οχήματα. Αυτή η ενημέρωση στοχεύει να βελτιώσει τη συνολική εμπειρία χρήστη και να διασφαλίσει ότι τα iPhone φορτίζονται ασύρματα χωρίς προβλήματα σε συμβατά οχήματα. Με την κυκλοφορία του iOS 17.2, οι χρήστες μπορούν να περιμένουν μια πιο απρόσκοπτη και βολική εμπειρία φόρτισης στα αυτοκίνητά τους.

via

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα