Η Apple ανακοινώνει επίσημα το “virtual” WWDC 2021 από τις 7 έως τις 11 Ιουνίου

Η Apple ανακοίνωσε τα σχέδιά της για τη διοργάνωση της εκδήλωσης WWDC (Worldwide Developers Conference) από τις 7 Ιουνίου έως τις 11 Ιουνίου. Όπως και το προηγούμενο έτος, ο γίγαντας του Cupertino επέλεξε μια διαδικτυακή εκδήλωση λόγω της πανδημίας του κοροναϊού.

Στην εικονική εκδήλωση, η Apple αναμένεται να ανακοινώσει ενημερώσεις για τα iOS , iPadOS, macOS, watchOS και tvOS. Η εκδήλωση θα είναι δωρεάν για όλους τους προγραμματιστές. Θα μπορούσαμε να περιμένουμε από την Apple να ανακοινώσει και να μοιραστεί λεπτομέρειες σχετικά με τα iOS 15, iPadOS 15, macOS 12, tvOS 15 και watchOS 8 στο WWDC 2021. Παρόλο που δεν υπάρχουν συγκεκριμένες πληροφορίες σχετικά με τις εκκινήσεις υλικού στην εκδήλωση, η Apple εργάζεται για νέα Apple Silicon Macs .

«Εργαζόμαστε για να κάνουμε το WWDC21 το μεγαλύτερο και καλύτερο ακόμα, και είμαστε ενθουσιασμένοι που προσφέρουμε στους προγραμματιστές της Apple νέα εργαλεία για να τους υποστηρίξουν καθώς δημιουργούν εφαρμογές που αλλάζουν τον τρόπο που ζούμε, εργαζόμαστε και παίζουμε», δήλωσε η Susan Prescott, Αντιπρόεδρος της Apple Παγκόσμιες σχέσεις προγραμματιστών και μάρκετινγκ επιχειρήσεων και εκπαίδευσης σε δελτίο τύπου.

Σύμφωνα με την Apple, η φετινή διοργάνωση θα έχει ανακοινώσεις από τα βασικά στάδια και τις πολιτείες της Ένωσης, διαδικτυακές συνεδρίες, εργαστήρια 1: 1 που προσφέρουν τεχνική καθοδήγηση και νέους τρόπους για τους προγραμματιστές να αλληλεπιδρούν με μηχανικούς και σχεδιαστές της Apple. Η εταιρεία συνεχίζει επίσης το Swift Student Challenge και ενθαρρύνει τους μαθητές να υποβάλουν τις παρατηρήσεις τους έως τις 18 Απριλίου. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για το Swift Student Challenge από τον ιστότοπο της Apple .

Στο ίδιο δελτίο τύπου, η Apple αναφέρει ότι δεσμεύει 1 εκατομμύριο δολάρια στην SJ Aspires, μια πρωτοβουλία για την εκπαίδευση και την ισότητα, ως μέρος της πρωτοβουλίας της για τα 100 εκατομμύρια δολάρια για τη φυλετική ισότητα και τη δικαιοσύνη. Η εταιρεία θα κοινοποιήσει περισσότερες πληροφορίες πριν από το WWDC 2021 μέσω της εφαρμογής, του ιστότοπου και του email της Apple Developer.

[via]

Share the load
George S. Metallidis
George S. Metallidis

Όλα ξεκίνησαν το 1988 όταν μπήκε στο σπίτι το πρώτο PC ένας 32bit 80386 με 4mb ram, CGA γραφικά σε 16colours monitor....και φυσικά λιώσιμο με το DOS game Grand Prix Circuit της Accolade

Άρθρα: 2947