29 Μαρτίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Η Apple ανακοινώνει επίσημα το “virtual” WWDC 2021 από τις 7 έως τις 11 Ιουνίου

1 min read
Apple Announces WWDC 2021 from June 7 to 111 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Η Apple ανακοίνωσε τα σχέδιά της για τη διοργάνωση της εκδήλωσης WWDC (Worldwide Developers Conference) από τις 7 Ιουνίου έως τις 11 Ιουνίου. Όπως και το προηγούμενο έτος, ο γίγαντας του Cupertino επέλεξε μια διαδικτυακή εκδήλωση λόγω της πανδημίας του κοροναϊού.

Στην εικονική εκδήλωση, η Apple αναμένεται να ανακοινώσει ενημερώσεις για τα iOS , iPadOS, macOS, watchOS και tvOS. Η εκδήλωση θα είναι δωρεάν για όλους τους προγραμματιστές. Θα μπορούσαμε να περιμένουμε από την Apple να ανακοινώσει και να μοιραστεί λεπτομέρειες σχετικά με τα iOS 15, iPadOS 15, macOS 12, tvOS 15 και watchOS 8 στο WWDC 2021. Παρόλο που δεν υπάρχουν συγκεκριμένες πληροφορίες σχετικά με τις εκκινήσεις υλικού στην εκδήλωση, η Apple εργάζεται για νέα Apple Silicon Macs .

«Εργαζόμαστε για να κάνουμε το WWDC21 το μεγαλύτερο και καλύτερο ακόμα, και είμαστε ενθουσιασμένοι που προσφέρουμε στους προγραμματιστές της Apple νέα εργαλεία για να τους υποστηρίξουν καθώς δημιουργούν εφαρμογές που αλλάζουν τον τρόπο που ζούμε, εργαζόμαστε και παίζουμε», δήλωσε η Susan Prescott, Αντιπρόεδρος της Apple Παγκόσμιες σχέσεις προγραμματιστών και μάρκετινγκ επιχειρήσεων και εκπαίδευσης σε δελτίο τύπου.

Σύμφωνα με την Apple, η φετινή διοργάνωση θα έχει ανακοινώσεις από τα βασικά στάδια και τις πολιτείες της Ένωσης, διαδικτυακές συνεδρίες, εργαστήρια 1: 1 που προσφέρουν τεχνική καθοδήγηση και νέους τρόπους για τους προγραμματιστές να αλληλεπιδρούν με μηχανικούς και σχεδιαστές της Apple. Η εταιρεία συνεχίζει επίσης το Swift Student Challenge και ενθαρρύνει τους μαθητές να υποβάλουν τις παρατηρήσεις τους έως τις 18 Απριλίου. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για το Swift Student Challenge από τον ιστότοπο της Apple .

Στο ίδιο δελτίο τύπου, η Apple αναφέρει ότι δεσμεύει 1 εκατομμύριο δολάρια στην SJ Aspires, μια πρωτοβουλία για την εκπαίδευση και την ισότητα, ως μέρος της πρωτοβουλίας της για τα 100 εκατομμύρια δολάρια για τη φυλετική ισότητα και τη δικαιοσύνη. Η εταιρεία θα κοινοποιήσει περισσότερες πληροφορίες πριν από το WWDC 2021 μέσω της εφαρμογής, του ιστότοπου και του email της Apple Developer.

[via]

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα