Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Το Google Pixel 8 Pro γίνεται πιο έξυπνο με το Gemini Nano AI

1 min read
Google Pixel 8 pro1 techlog | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Σήμερα, η Google παρουσίασε επίσημα το Gemini AI, το οποίο αποτελεί τη μεγαλύτερη κίνηση της εταιρείας όσον αφορά την τεχνητή νοημοσύνη. Πρόκειται για το πιο ικανό και προηγμένο μοντέλο της Google. Και σε αντίθεση με τα προηγούμενα μοντέλα, είναι ένας αξιοπρεπής αντίπαλος του ChatGPT. Παρ’ όλα αυτά, αυτό που είναι πραγματικά σημαντικό είναι ότι το Google Pixel 8 Pro τρέχει πλέον το Gemini Nano.

Με αυτό, η Google προσφέρει πολλά προηγμένα χαρακτηριστικά και λειτουργίες στο Pxel 8 Pro. Για την ακρίβεια, αυτή η ενημέρωση έχει κάνει τη συσκευή ταχύτερη και πιο έξυπνη στις περισσότερες από τις εργασίες που σχετίζονται με την τεχνητή νοημοσύνη. Βέβαια, το Gemini Nano είναι μια πολύ μειωμένη έκδοση του μοντέλου AI. Αλλά η Google λέει ότι είναι η πιο αποτελεσματική έκδοση του AI.

Όλες οι βελτιώσεις που φέρνει το Gemini Nano στο Google Pixel 8 Pro

Με τη δύναμη του Gemini Nano, το Pixel 8 Pro μπορεί να κάνει περισσότερα από ποτέ. Ακολουθούν όλα τα νέα χαρακτηριστικά:

Summazie στο Recorder και Smart Reply στο Gboard

Το Gemini Nano τροφοδοτεί τώρα τη Σύνοψη στην εφαρμογή Recorder που βρίσκεται στο Google Pixel 8 Pro. Με αυτήν, μπορείτε να λάβετε μια γρήγορη περίληψη των καταγεγραμμένων συνομιλιών, παρουσιάσεων και άλλων. Και όλη αυτή η σύνοψη θα λειτουργεί χωρίς καμία σύνδεση στο διαδίκτυο.

Επιπλέον, το Gboard στο Pixel 8 Pro έχει τις δυνάμεις του Gemini Nano. Αυτή η ενσωμάτωση φέρνει την έξυπνη απάντηση. Όπως υποδηλώνει το όνομα, θα σας προσφέρει έξυπνες προτάσεις απάντησης με βάση το κείμενο που λαμβάνετε. Αυτή η λειτουργία τεχνητής νοημοσύνης στη συσκευή θα σας εξοικονομήσει χρόνο, παρέχοντας απαντήσεις υψηλής ποιότητας που βασίζονται στη συνομιλία.

Το Pixel 8 Pro μπορεί τώρα να καταγράφει βίντεο με μεγαλύτερη ζωντάνια

Δεν χρειάζεται πλέον να ανησυχείτε για ατελή ή κουνημένα βίντεο. Με τη δύναμη του Google Tensor G3, το Pixel 8 Pro μπορεί να ανεβάσει όλα τα βίντεό σας στο cloud. Εκεί, το υπολογιστικό μοντέλο φωτογραφίας της Google που τροφοδοτείται από το Gemini πραγματοποιεί αυτόματες προσαρμογές. Μπορεί να τροποποιήσει τον φωτισμό, το χρώμα, την κοκκώδη υφή και τη σταθεροποίηση.

Εκτός από το να ζωντανεύει τα κανονικά βίντεο, το Google Pixel 8 Pro μπορεί επίσης να βελτιώσει τα βίντεο που τραβάτε τη νύχτα. Χρησιμοποιεί AI για τη μείωση του θορύβου στα βίντεο που καταγράφονται σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού ή τη νύχτα. Το βίντεο που προκύπτει προσφέρει πλούσια λεπτομέρεια, χρώμα και καλύτερη συνολική ποιότητα.

Η λειτουργία Night Sight in Timelapse σάς επιτρέπει να τραβάτε λεπτομερή βίντεο χρονοκαθυστέρησης σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Και πάλι, αυτό χρησιμοποιεί υπολογιστικά κόλπα φωτογραφίας κινητών για να αναδείξει το καλύτερο δυνατό από τη σκηνή. Και με αυτό, μπορείτε να καταγράψετε εκπληκτικές λήψεις του νυχτερινού ουρανού που αλλάζει με το χρόνο.

Καλύτερες δυνατότητες φωτογραφιών

Το νέο μοντέλο τεχνητής νοημοσύνης φέρνει βελτιωμένο φως πορτρέτου στις φωτογραφίες Google Photos. Χάρη σε αυτό, το Google Pixel 8 Pro μπορεί πλέον να εξισορροπεί εύκολα το φως. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα τη μείωση των σκληρών σκιών στις λήψεις. Μπορεί επίσης να βελτιώσει τις παλιές φωτογραφίες πορτραίτου που λαμβάνονται από τη συσκευή.

Επιπλέον, το Pixel 8 Pro μπορεί τώρα να αποδίδει καθαρές και ευκρινείς εικόνες των τριχωτών φίλων σας. Με το Photo Unblur, η συσκευή μπορεί να οξύνει τις λήψεις των σκύλων και των γατών σας, ώστε να μπορείτε να μοιραστείτε μια υπέροχη φωτογραφία με τους φίλους σας. Και λειτουργεί ακόμη και όταν τα κατοικίδιά σας δεν κάθονται ακίνητα.

Επιπλέον, το Photo Unblur στο Pixel 8 Pro μπορεί να επαναφέρει την εστίαση στα πρόσωπα των ανθρώπων και να βελτιώσει το φόντο. Χάρη σε αυτό, μπορείτε να έχετε τέλειες λήψεις με ένα μόνο πάτημα.

Εργαλεία και χαρακτηριστικά ασφαλείας με τεχνητή νοημοσύνη για να κάνετε τη ζωή σας πιο εύκολη

Η Διαχείριση κωδικών πρόσβασης Google μπορεί τώρα να εντοπίσει ποιοι από τους λογαριασμούς έχουν υποστήριξη για passkeys. Και διευκολύνει τη διαχείριση των passkeys με μερικά μόνο πατήματα.

Call Screen on Google Pixel 8 Pro | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Με τη δύναμη του Gemini AI, το Google Pixel 8 Pro μπορεί τώρα να προτείνει απαντήσεις σε συνάρτηση με το περιβάλλον όταν βρίσκεστε στην οθόνη κλήσης. Αυτό θα σας επιτρέψει να απαντάτε εύκολα με τον τρόπο που θέλετε.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα