29 Απριλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Η Microsoft ενσωματώνει το DALL-E 3 στο Microsoft Paint στα Windows 11 με την ονομασία Cocreator!

1 min read
cocreator | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Η Microsoft λανσάρει επίσημα τη λειτουργία τεχνητής νοημοσύνης για τη δημιουργία εικόνων με την ονομασία Cocreator μέσα στην εφαρμογή Paint των Windows 11, όπως αναφέρει το Windows Latest.

Η νέα ενσωματωμένη γεννήτρια μετατροπής κειμένου σε εικόνα, η οποία τροφοδοτείται από το μοντέλο DALL-E 3 της OpenAI, ήταν προηγουμένως διαθέσιμη μόνο στους Windows Insiders. Όπως επισημαίνει το Windows Central, το νέο κουμπί Cocreator στο Microsoft Paint έχει πλέον κυκλοφορήσει ευρέως, δίνοντας σε όλους τους χρήστες τη δυνατότητα να εισάγουν μια περιγραφή για κάτι που οπτικοποιούν και να λαμβάνουν τρεις παραγόμενες εικόνες για να επιλέξουν.

Όσο ισχυρό και ικανό και αν είναι το Copilot, άλλο τόσο ενδιαφέρον παρουσιάζει το Cocreator για το Paint αφού κάνοντας κλικ στο κουμπί, στην επάνω δεξιά πλευρά του παραθύρου, θα εμφανιστεί ένα πεδίο κειμένου όπου μπορείτε να πληκτρολογήσετε ότι θέλετε και το Cocreator θα δημιουργήσει οποιαδήποτε εικόνα βάσει αυτών που γράψατε.

Σημαντικό: Για να χρησιμοποιήσετε το Cocreator, θα πρέπει να συνδεθείτε με το λογαριασμό σας στη Microsoft. Το Cocreator χρησιμοποιεί μια υπηρεσία που βασίζεται στο cloud και απαιτεί έλεγχο ταυτότητας και εξουσιοδότηση. Η σύνδεση με το λογαριασμό σας Microsoft σας επιτρέπει επίσης να έχετε πρόσβαση στις μονάδες σας, οι οποίες απαιτούνται για τη δημιουργία εικόνων με το DALL-E. Εάν δεν έχετε εγκατεστημένο το Microsoft Paint, μπορείτε να το εγκαταστήσετε από το Microsoft Store και είναι μόνο για τους χρήστες των Windows 11!

Δοκιμάστε το και πείτε μας τη γνώμη σας!

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα