Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Η Microsoft μετονομάζει το Bing Chat σε Copilot

1 min read
bing chat copilot 21 e1702931804564 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Η Microsoft μετονομάζει το Bing Chat ως Copilot, ευθυγραμμίζοντάς το με άλλα προϊόντα που υποστηρίζονται από τεχνητή νοημοσύνη και βασίζονται στο ίδιο μοντέλο. Η λειτουργικότητα του Copilot παραμένει αμετάβλητη, παρέχοντας βοήθεια με υποστήριξη AI και απαντώντας σε περίπλοκες ερωτήσεις. Το Copilot για το Microsoft 365 θα είναι γενικά διαθέσιμο από την 1η Δεκεμβρίου.

Η Microsoft ανακοίνωσε ορισμένες αλλαγές επωνυμίας για τις υπηρεσίες και τα εργαλεία της που υποστηρίζονται από AI, με την πιο αξιοσημείωτη αλλαγή να έρχεται στο Bing Chat . Η εταιρεία ανακοίνωσε ότι το Bing Chat θα είναι πλέον γνωστό ως Copilot, ευθυγραμμιζόμενο με την ονομασία που χρησιμοποιείται για άλλα προϊόντα που βασίζονται στο ίδιο μοντέλο. Η αλλαγή ισχύει επίσης για το Bing Chat Enterprise, το οποίο ονομάζεται επίσης Copilot.

Τίποτα δεν αλλάζει από άποψη λειτουργικότητας με αυτά τα δύο εργαλεία, μόνο το όνομα. Το Copilot εξακολουθεί να ζει στον Ιστό και παρέχει την ίδια βοήθεια με υποστήριξη AI που περιμένατε. Μπορεί να απαντήσει σε σύνθετες ερωτήσεις και είναι το θεμέλιο πίσω από όλα τα άλλα προϊόντα Copilot.

Άλλα προϊόντα Copilot αποκτούν επίσης πιο λεπτές μετονομασίες. Το Microsoft 365 Copilot θα είναι πλέον Copilot για το Microsoft 365 και το Sales Copilot είναι πλέον Copilot για πωλήσεις. Υπάρχει επίσης ένα ολοκαίνουργιο Copilot βασισμένο σε ρόλους που ονομάζεται Copilot for Services, ώστε να μπορείτε να δείτε πώς χρησιμοποιείται η δομή ονομασίας σε όλους τους τομείς. Το Copilot για το Microsoft 365 έχει επίσης προσθέσει έναν τόνο λειτουργιών στις διάφορες εφαρμογές της σουίτας Microsoft 365, συμπεριλαμβανομένων νέων δυνατοτήτων για το Teams, το Outlook και άλλα. Το Copilot για Microsoft 365 είναι προσβάσιμο τόσο μέσα στα Windows όσο και στο Bing, αλλά σε αντίθεση με το τυπικό Copilot, είναι μια υπηρεσία επί πληρωμή.

Το Copilot για το Microsoft 365 περιλαμβάνει επίσης πρόσβαση σε ένα νέο εργαλείο που ονομάζεται Copilot Studio — το οποίο κυκλοφόρησε επίσης σήμερα — το οποίο σας επιτρέπει να ρυθμίσετε εύκολα το Copilot για σύνδεση σε πρόσθετα δεδομένα και δημιουργία προσαρμοσμένων ροών εργασίας ειδικά για τις ανάγκες της επιχείρησής σας. Παρέχει επίσης δυνατότητες διαχείρισης για IT, ώστε να μπορείτε πάντα να ελέγχετε πώς λειτουργεί.

via

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα