29 Απριλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Ο Έλον Μασκ λέει στους διαφημιστές του X: «Άντε και γ*****ε»

1 min read
GettyImages 12427983331 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Σε ένα κρεσέντο νευρικού γέλιου αλλά και απίστευτων δηλώσεων, προχώρησε σήμερα ο Έλον Μασκ στη συνέντευξη του που έδωσε στο DealBook Summit 2023 .

Η συνέντευξη γρήγορα πήρε διαφορετική τροπή όταν ερωτήθηκε αν το μποϊκοτάζ που του επέβαλαν ορισμένοι από τους κολοσσούς των εταιρειών, μετά από τα αντισημιτικά σχόλια του, την περασμένη εβδομάδα θα επηρέαζε αρνητικά την εταιρεία.

Και τότε ήταν που ο Μασκ τα πήρε κυριολεκτικά!

«Ελπίζω να σταματήσουν. ανέφερε, να μην διαφημιστούν ποτέ στο X», είπε ο Μασκ στον Andrew Ross Sorkin. «Αν κάποιος προσπαθήσει να με εκβιάσει με διαφημίσεις, να με εκβιάσει με χρήματα, να πάει να γ******ει. ‘Αντε και γ*******σου. Είναι σαφές αυτό; Ελπίζω να είναι.”” Ξεχώρισε τον διευθύνοντα σύμβουλο της Disney, Μπομπ Ίγκερ, ο οποίος ήταν στη σκηνή νωρίτερα την ίδια μέρα λέγοντας. «Γεια σου Μπομπ, αν είσαι στο κοινό».”

Δείτε το σχετικό απόσπασμα.

Το μήνυμα του Μασκ στους διαφημιστές ήρθε μετά από μια προσπάθεια να σωθεί η ζημιά που προκάλεσε, μια αντισημιτική ανάρτηση πριν από δύο εβδομάδες. Περισσότερες από 100 εταιρείες έκτοτε έχουν σταματήσει τις διαφημίσεις τους και η εταιρεία κινδυνεύει να χάσει 75 εκατομμύρια δολάρια μέχρι το τέλος του έτους, σύμφωνα με τους New York Times .

Ωστόσο η διευθύνουσα σύμβουλος του X Linda Yaccarino είπε ότι όλοι έχουν παρεξηγήσεις τις δηλώσεις του Μασκ και ότι η κοινότητα του X είναι πανίσχυρη και είναι εδώ για να σας καλωσορίσει. Στους συνεργάτες μας που πιστεύουν στο ουσιαστικό έργο μας — Σας ευχαριστούμε.»

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα