23 Ιουνίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

H Samsung κατοχυρώνει τις ονομασίες «AI Phone» και «AI Smartphone»

1 min read
bixby 21 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Η Samsung τώρα τελευταία βρίσκεται σε ένα ξέφρενο ρυθμό κατοχύρωσης εμπορικών σημάτων όχι μόνο για τα προϊόντα της που έρχονται σε λίγους μήνες , αλλά και για εκείνα που απέχουν σχεδόν δύο χρόνια, όπως το Galaxy S25 ή το Galaxy Z Fold 7 .

Η Samsung έχει επίσης καταθέσει αιτήσεις εμπορικών σημάτων και για άλλες κατηγορίες προϊόντων, όπως smart rings και γυαλιά AR τους τελευταίους μήνες, ενώ μέσα από διάφορες πηγές επιβεβαιώνεται ότι το επερχόμενο Galaxy S24 θα διατεθεί στην αγορά ως τηλέφωνο AI .

Η SamMobile ανέφερε αποκλειστικά τα σχέδια της Samsung σε προϊόντα τεχνητής νοημοσύνης και το επιβεβαίωσε αμέσως μετά, ανακοινώνοντας την εμπειρία Galaxy AI , η οποία θα έκανε το ντεμπούτο της με το νέο Galaxy S24 το οποίο θα φέρει μια σειρά από AI χαρακτηριστικά.

Η Samsung υπέβαλε πρόσφατα αιτήσεις σε αρμόδιες αρχές για να κατοχυρώσει τις εμπορικές ονομασίες «AI Phone» και «AI Smartphone». Οι ονομασίες είναι περισσότερο γενικές (generic) από όσο θα έπρεπε και επομένως μπορεί να σταθεί αδύνατον να κατοχυρωθούν, ωστόσο αυτό που καταλαβαίνουμε είναι ότι η Κορεάτικη εταιρεία θέλει τουλάχιστον να αξιοποιήσει μεταξύ άλλων και την «εμπορική δύναμη» της Τεχνητής Νοημοσύνης για να προωθήσει και να διαφημίσει τα νέα της προϊόντα. Αποτελούν λοιπόν ένδειξη ότι το «AI» θα είναι το στοιχείο στο οποίο η εταιρεία θα βασίσει ενδεχομένως τη διαφημιστική της εκστρατεία όταν ανακοινωθεί η σειρά Galaxy S24 στο Σαν Χοσέ της Καλιφόρνια στις 17 Ιανουαρίου.

Η Samsung ελπίζει επίσης να κατοχυρώσει και άλλες εμπορικές ονομασίες , συμπεριλαμβανομένων εμπορικών σημάτων σε λογότυπα και ονομασίες όπως για παράδειγμα τα Magic Pixel , Flex Magic και Flex Magic Pixel για προϊόντα επαυξημένης πραγματικότητας, οθόνες smartphone και τηλεοράσεις, με ιδιαίτερη έμφαση στα γυαλιά AR.

via sammobile

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα