17 Ιουλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Hello Athens: Η Nova φέρνει υπερυψηλές ταχύτητες Internet σε ακόμα περισσότερες γειτονιές της Αθήνας

1 min read
hello athens 1147x604 fixed 20231127 123435 1147x6041 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

  • Αναβαθμισμένη εμπειρία, γρήγορο και αξιόπιστο Ιnternet σε ακόμα περισσότερα νοικοκυριά και επιχειρήσεις με το Nova Fiber 

Η Nova, μέλος της United Group, του κορυφαίου παρόχου τηλεπικοινωνιών και media στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, φέρνει αξεπέραστες ταχύτητες Internet, σε όλο και περισσότερες γειτονιές της Αθήνας με το δίκτυο οπτικής ίνας για το σπίτι, Nova Fiber.

Υπερυψηλές ταχύτητες έως 1Gbps, είναι ήδη διαθέσιμες σε Γκάζι, Εξάρχεια, Θησείο, Κολωνάκι, Κολωνό, Μεταξουργείο, Ομόνοια, Πατήσια, Πετράλωνα, Σεπόλια, Ταύρο και Κυψέλη καλύπτοντας ήδη πάνω από 100.000 σπίτια στο Δήμο Αθηναίων ενώ τα έργα συνεχίζουν να επεκτείνονται σε ακόμα περισσότερες γειτονιές της Αθήνας, αυξάνοντας σταδιακά την κάλυψη σε 160.000 σπίτια μέχρι το τέλος του 2024.

Οπτική ίνα μέχρι το σπίτι, από €26 το μήνα και γρήγορη εγκατάσταση

Η Nova, πιστή στη δέσμευσή της να κάνει την επικοινωνία απλή και προσιτή σε όλους διαθέτει τα προγράμματα Nova Fiber (FTTH) 300Mbps, 500Mbps και 1Gbps από μόλις €26 το μήνα δίνοντας τη δυνατότητα σε επιχειρήσεις και νοικοκυριά να επιλέξουν το πρόγραμμα που ταιριάζει καλύτερα στις δικές τους ανάγκες.

Η εγκατάσταση της σύνδεσης ολοκληρώνεται μέσα σε λίγες ημέρες[1] και εξασφαλίζει στους χρήστες 100% εγγυημένες υψηλές ταχύτητες έως 1 Gbps[2]. Με το δίκτυο οπτικής ίνας μέχρι το σπίτι, Nova Fiber, οι χρήστες θα μπορούν να έχουν απρόσκοπτη περιήγηση στο διαδίκτυο, καθώς και χρήση ψηφιακών υπηρεσιών και ψυχαγωγίας χωρίς διακοπές ή καθυστερήσεις. Συγχρόνως, θα μπορούν να συνδέουν πολλές συσκευές ταυτόχρονα και να απολαμβάνουν αδιάκοπα την απόλυτη εμπειρία online gaming, downloading και uploading βίντεο με αξιόπιστα υψηλές ταχύτητες.

Η Nova ενισχύει τον ψηφιακό μετασχηματισμό της χώρας

Το δίκτυο οπτικών ινών Nova Fiber αποτελεί ένα σημαντικό στοιχείο των σύγχρονων ψηφιακών υποδομών και εξελίσσεται δυναμικά, ως μέρος της δέσμευσης της Nova για επενδύσεις ύψους 2 δισ. ευρώ έως το 2027, εκ των οποίων 500 εκατομμύρια ευρώ σε έργα έχουν ήδη επενδυθεί. Το επενδυτικό αυτό έργο έχει ως στόχο την ενίσχυση του ψηφιακού αύριο της Ελλάδας, δημιουργώντας υποδομές που προωθούν την πρόσβαση σε υψηλής ποιότητας ψηφιακές υπηρεσίες. Με την ανάπτυξη του δικτύου Nova Fiber της United Fiber που θα ξεπεράσει το μισό εκατομμύριο σπίτια σε όλη την επικράτεια μέχρι το τέλος του 2024, η Nova ανταποκρίνεται στις αυξημένες απαιτήσεις νοικοκυριών και επιχειρήσεων, παρέχοντας υψηλές ταχύτητες Internet που αναβαθμίζουν την ποιότητα και την αξιοπιστία της ψηφιακής εμπειρίας πολιτών και επιχειρήσεων. 

«Η Nova φέρνει αξεπέραστες ταχύτητες σε όλη την Ελλάδα. Μια νέα ψηφιακή εποχή έφτασε για τα νοικοκυριά και τις επιχειρήσεις στην Αθήνα, παρέχοντας απεριόριστες δυνατότητες συνδεσιμότητας και αξιοποίησης καινοτόμων τεχνολογικών εφαρμογών. Συνεχίζουμε να δίνουμε το παρόν στο ψηφιακό μετασχηματισμό της χώρας έχοντας ήδη επενδύσει 500 εκατομμύρια ευρώ σε έργα από το επενδυτικό πλάνο μας, ύψους 2 δισ. ευρώ έως το 2027 και συνεχίζουμε προσηλωμένοι στον στόχο μας για κάλυψη με οπτική ίνα μέχρι το σπίτι του 40% του πληθυσμού και του 70% των Περιφερειών της χώρας.», δήλωσε ο Μιχάλης Αναγνωστάκος, Chief Marketing Officer της Nova.   

Περισσότερες πληροφορίες για το Nova Fiber και τα Fiber προγράμματα της Nova, οι ενδιαφερόμενοι θα βρουν στα καταστήματα της NOVA και στο nova.gr.

[1] Ισχύει για κτήρια με υφιστάμενη εσωτερική υποδομή Nova Fiber

[2] στο πρόγραμμα Fiber Ultra

δελτίο τύπου

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα