Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Η Rockstar μόλις αποκάλυψε την ημερομηνία κυκλοφορίας του τρέιλερ για το GTA 6;

1 min read
gta 6 leaked preorder details rockstar trailer december1 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Η Rockstar Games επιβεβαίωσε επιτέλους ότι το πρώτο τρέιλερ για το Grand Theft Auto 6 (GTA 6) θα κυκλοφορήσει τον Δεκέμβριο και πιθανότατα στις 3 Δεκεμβρίου!

Η ανακοίνωση, που έγινε στις 8 Νοεμβρίου, έγινε το πιο δημοφιλές gaming tweet που έγινε ποτέ, με περισσότερα από 1,5 εκατομμύρια likes και 178 εκατομμύρια προβολές. Κυριάρχησε επίσης στις τέσσερις πρώτες θέσεις για τα tweets που άρεσαν περισσότερο στο παιχνίδι. Αυτό δείχνει πόσο η δημοφιλής σειρά παιχνιδιού Grand Theft Auto έχει επηρεάσει την κουλτούρα του gaming και πόσο πιστή είναι η βάση των θαυμαστών της.

Ωστόσο, η ανακοίνωση δεν προσδιορίζει την ακριβή ημερομηνία κυκλοφορίας του τρέιλερ, αφήνοντας πολλούς θαυμαστές να αναρωτιούνται πότε θα δουν την πρώτη ματιά του GTA 6. Μερικοί fans προσπάθησαν να βρουν στοιχεία στις ανακοινώσεις της Rockstar, ειδικά στην ιταλική έκδοση.

Ένας χρήστης όμως με το όνομα MaxLogan στο GTAForums παρατήρησε ότι η ιταλική ανακοίνωση χρησιμοποιούσε τη φράση «primi giorni di Dicembre», που σημαίνει «πρώτες μέρες του Δεκεμβρίου». Εξήγησε ότι στην Ιταλία, αυτό συνήθως αναφέρεται σε μια περίοδο μεταξύ 3 Δεκεμβρίου και 5 Δεκεμβρίου το αργότερο και έτσι κατέληξε στο συμπέρασμα ότι το τρέιλερ μπορεί να κυκλοφορήσει το πρώτο Σαββατοκύριακο του Δεκεμβρίου ή μέχρι την Τρίτη.

Οπότε περιμένουμε….

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ!

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα