Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

GTA 6 Trailer επίσημο την Τρίτη στις 16:00 ώρα Ελλάδας Youtube LINK UPD: 04/12/23

1 min read
GTA 6 TRAILER 2 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Έχουμε κι εμείς τις πηγές μας και σύμφωνα πάντα με αυτές σας ενημερώνουμε ότι πλέον πλησιάζει η αντίστροφη μέτρηση για το επίσημο trailer του νέου GTA 6, το οποίο όπως φαίνεται θα ρίξει κυριολεκτικά τους servers της Google!

Το γνωστό κανάλι στο X @GTAVInewz δημοσίευσε μία φωτογραφία με το GRAND THEFT AUTO VI trailer και τη φράση “The GTA 6 trailer will be releasing between Monday-Tuesday next week. It’s imminent! ” που σημαίνει ότι το νέο επίσημο τρέιλερ του πολυαναμενόμενου παιχνιδιού έρχεται και θα το δούμε ή την Δευτέρα ή Τρίτη της ερχόμενης εβδομάδας, δηλαδή ή 4 ή 5 του Δεκέμβρη.

Όπως είχαμε αναφέρει σε προγενέστερο άρθρο μας η πιθανή ημερομηνία για το νέο τρέιλερ του GTA 6 είναι 3 με 5 Δεκμεβρίου και να που πέσαμε μέσα!

Οπότε περιμένουμε με αγωνία!

Μείνετε συντονισμένοι για το τρέιλερ του νέου GTA 6!

UPD 01/12/2023:

Επίσημο το τρέιλερ του νέου GTA6 την Τρίτη 05 Δεκεμβρίου στις 16:00 το απόγευμα!

Η Rockstar Games μοιράστηκε επίσης το ίδιο teaser μέσω του ιστοτόπου newswire της , που δείχνει ένα μεγάλο banner με την ημερομηνία και την ώρα του τρέιλερ. Ωστόσο, να είστε προετοιμασμένοι για το συνηθισμένο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας των παιχνιδιών της. Όπως πάντα η Rockstar Games, ξεκινάει με ένα νέο τρέιλερ, μετά μία περίοδο σιωπής, μετά ένα άλλο νέο τρέιλερ με σκηνές από το παιχνίδι, gameplay και τέλος, την κυκλοφορία του παιχνιδιού σχεδόν μετά από ένα χρόνο.

GTA 6 Trailer 1 Release Timer

Για να σας βοηθήσουμε να παρακολουθείτε την κυκλοφορία του πρώτου τρέιλερ, προσθέσαμε ένα χρονόμετρο αντίστροφης μέτρησης που ενημερώνεται συνεχώς σε πραγματικό χρόνο!

Λοιπόν, είστε έτοιμοι για την πρώτη ματιά στο GTA 6; Ποιες είναι οι προσδοκίες σας από αυτό; Ενημερώστε μας στα σχόλια παρακάτω.

UPD 04/12/2023:

Δείτε και το σχετικό LInk

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα