Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Οι συσκευασίες της Amazon στην Ευρώπη είναι πλέον 100% ανακυκλώσιμες

1 min read
amazon packages1 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Η Amazon ανακοίνωσε ότι το 100% των συσκευασιών της στην Ευρώπη είναι πλέον ανακυκλώσιμες, δηλώνοντας σχετικά: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που οι πελάτες μας λαμβάνουν πακέτα σε εύκαμπτες χάρτινες σακούλες, φακέλους από χαρτόνι και κουτιά από κυματοειδές χαρτόνι, τα οποία είναι εύκολα ανακυκλώσιμα στην οικιακή ανακύκλωση σε όλη την Ευρώπη».

Η εταιρεία ανέφερε επίσης ότι ο αριθμός των προϊόντων που αποστέλλονται χωρίς καμία πρόσθετη συσκευασία, έχει αυξηθεί κατά περισσότερο από 50% στην Ευρώπη, χάρη σε συμφωνίες με προμηθευτές. Η συσκευασία σε αυτά τα προϊόντα είναι αρκετά στιβαρή για να αντέξει το ταξίδι μέχρι να παραδοθεί στον πελάτη, με την Amazon να προσθέτει μόνο μια ετικέτα διεύθυνσης σε αυτή.

Ο Pat Lindner, Αντιπρόεδρος Μηχατρονικής και Βιώσιμης Συσκευασίας στην Amazon, δήλωσε: «Αυτό είναι μέρος της μακροπρόθεσμης δουλειάς μας να είμαστε πρωτοπόροι στη βιωσιμότητα. Θα συνεχίσουμε να επενδύουμε σε καινοτόμο τεχνολογία, μηχανική μάθηση και πιο βιώσιμα υλικά, για να διασφαλίσουμε ότι η συσκευασία –είτε χρησιμοποιείται από εμάς είτε από άλλες εταιρείες– είναι καλή για τους πελάτες, τις κοινότητές μας και τον πλανήτη».

Η Amazon εφαρμόζει πιλοτικά καινοτόμες λύσεις συσκευασίας σε όλη την Ευρώπη, συμπεριλαμβανομένων φακέλων με επένδυση που κατασκευάζονται μόνο με χαρτί, επαναχρησιμοποιήσιμες σακούλες παράδοσης, ενώ παρέχει κίνητρα στους συνεργάτες της για μείωση του όγκου των συσκευασιών τους.

Πηγή: WWN.gr

Εικόνα: aboutamazon

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα