29 Απριλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Ο φίλος μας ο Bard της Google μπορεί τώρα να δει βίντεο στο Youtube για εμάς!

1 min read
| Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Η επέκταση του Bard στο YouTube είναι μοναδική, αφού πλέον μπορεί να χειρίζεται περίπλοκα ερωτήματα σχετικά με συγκεκριμένο περιεχόμενο ενός βίντεο, όπως πόσα αυγά δείχνει το βίντεο που βλέπουμε, που πρέπει να σπάσουμε για να φτιάξουμε την ομελέτα!

Ναι καλά ακούσατε, όπως αναφέρει Android Authority, η ενσωμάτωση του Bard στο YouTube αναβαθμίζεται , ώστε να μπορεί να σας αναλύει μεμονωμένα βίντεο για να εμφανίσει συγκεκριμένες πληροφορίες για εσάς — όπως βασικά σημεία ή συστατικά μίας συνταγής — χωρίς να πατάτε ποτέ το play.

Αυτό είναι ένα εξαιρετικά χρήσιμο αφού δεν θα χρειάζεται ποτέ να δείτε το βίντεο, παρά μόνο να κάνετε μερικές ερωτήσεις στο φιλαράκι σας τον Bard, όμως από την άλλη αυτό θα μπορούσε να ανησυχήσει ιδιαίτερα τους δημιουργούς αφού πλέον κανένας δεν θα χρειάζεται να παρακολουθεί τα βίντεο τους.

Προς το παρόν, αυτή η δυνατότητα υπάρχει μόνο ως εμπειρία “opt-in Labs” και χρειάζεται λίγη δουλειά για να φτάσετε στην απάντηση που αναζητάτε. Ωστόσο, δεν είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς ένα μέλλον όπου αυτό το εργαλείο θα υπάρχει ακριβώς μέσα στο YouTube, και σε εκείνο το σημείο, όπου θα σας δίνει την απάντηση τη στιγμή που τη χρειάζεστε!

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα