25 Απριλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Η Google αναπτύσσει νέα AI με την ονομασία “magi” και σχεδιάζει να την ενσωματώσει στην αναζήτηση το 2023

1 min read
how to use google bard hero1 scaled | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Η εμφάνιση των chatbots με τεχνητή νοημοσύνη όπως το ChatGPT της OpenAI έχει προκαλέσει μια σημαντική αναστάτωση στην τεχνολογία και τους γειτονικούς της τομείς. Ενώ η Microsoft φαίνεται να είναι οδηγός στη ξέφρενη κούρσα της AI με μαζικές επενδύσεις στο ChatGPT και στο chatbot του Bing, η Google κάνει τις δικές της κινήσεις για να αποκτήσει πλεονέκτημα σε αυτόν τον υψηλά ανταγωνιστικό τομέα με το Bard. Λίγες ημέρες πριν από το Google I/O 2023, ένα νέο άρθρο παρέχει πληροφορίες για τα σχέδια της εταιρείας για το μέλλον της αναζήτησης στη Google – μια ανανεωμένη λίστα αποτελεσμάτων αναζήτησης γεμάτη με αναρτήσεις στα κοινωνικά δίκτυα, βίντεο μικρής διάρκειας και ενδιαφέρουσες συνομιλίες βασισμένες σε τεχνητή νοημοσύνη.

Ένα νέο άρθρο από τη Wall Street Journal αναφέρει τη διάθεση της Google να αποχωρήσει από τη συμβατική λίστα αποτελεσμάτων αναζήτησης στο διαδίκτυο, η οποία αποτελείται αυτήν τη στιγμή από συνδέσμους, εικόνες, καθώς και ερωτήσεις των χρηστών και να προσθέσει τη “μαγική συνταγή” με την ονομασία “magi” έτσι ώστε να καταστήσει τη μηχανή αναζήτησης πιο “οπτική, γρήγορη, προσωπική και ανθρώπινη”.

Το όνομα του έργου είχε αποκαλυφθεί από την εφημερίδα New York Times τον Απρίλιο, ενώ σύμφωνα με την WSJ η εταιρεία κάλεσε ένα “μεγάλο αριθμό εργαζομένων” πριν από το Google I/O για να δοκιμάσουν τα χαρακτηριστικά του Magi.

Η Google ήδη εργάζεται για την υλοποίηση της τεχνητής νοημοσύνης σε μερικές από τις υπάρχουσες της υπηρεσίες, όπως το Messages, με τη βοήθεια του Bard, καθώς το chatbot απέκτησε επίσης τη δυνατότητα προγραμματισμού τον περασμένο μήνα.

Φαίνεται ότι το φετινό Google I/O θα είναι αρκετά ενδιαφέρον αφού αναμένονται πολλές ανακοινώσεις κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, συμπεριλαμβανομένου του αγαπημένου μας – του Pixel Fold, το οποίο αποκάλυψε η εταιρεία αυτή την εβδομάδα. Ωστόσο, η τιμολόγηση και οι ακριβείς λεπτομέρειες διαθεσιμότητας αναμένεται να ανακοινωθούν την Τετάρτη.

[via]

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα