23 Απριλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

ViewSonic VG2448 – Για όσους θέλουν να ξεχωρίζουν ακόμα και όταν εργάζονται

1 min read
| Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Η ViewSonic VG2448 είναι μια οθόνη SuperClear IPS Full HD 24 ιντσών με προηγμένη εργονομία.

Με τεχνολογία πάνελ SuperClear IPS και ανάλυση 1080p,  παρέχει καθαρές και ολοζώντανες εικόνες από σχεδόν οποιαδήποτε γωνία θέασης. Για βελτιωμένη παραγωγικότητα, ένας προηγμένος εργονομικός σχεδιασμός προσφέρει ένα ευρύ φάσμα προσαρμόσιμων ρυθμίσεων για μέγιστη άνεση, όπως στροφή, περιστροφή, ρύθμιση ύψους και κλίσης. Χάρη στην εντυπωσιακή δυνατότητα κλίσης 40 μοιρών, η VG2448 είναι ιδανική για χρήστες που προτιμούν να εργάζονται ενώ στέκονται όρθιοι, καθώς και για όσους θέλουν να χρησιμοποιούν την οθόνη τους για ομαδικές συζητήσεις. Οι ευέλικτες επιλογές συνδεσιμότητας περιλαμβάνουν HDMI, DisplayPort, VGA και USB 3.0.

Η οθόνη VG2448 διατίθεται επίσης σε φιλική προς το περιβάλλον, βιοαποικοδομήσιμη συσκευασία, μαζί με ένα εύχρηστο quick release stand που επιτρέπει εύκολο out-of-the-box setup. Το quick release stand περιλαμβάνει επίσης δυνατότητες integrated client mount και διαχείρισης καλωδίων, καθιστώντας αυτήν την οθόνη ιδανική για ανάπτυξη σε cloud-based περιβάλλοντα.

Εξαιρετικά ευρείες γωνίες θέασης

Απολαύστε ακριβή και ζωντανά χρώματα με σταθερά επίπεδα φωτεινότητας ανεξάρτητα από τη θέση της οθόνης. Χάρη στην τεχνολογία πάνελ SuperClear® IPS, η  VG2448 παρέχει την ίδια ποιότητα εικόνας είτε κοιτάζετε την οθόνη από πάνω, κάτω, μπροστά, είτε από τα πλάγια.

Βολική και ευέλικτη βάση

Ένα εύχρηστο quick release stand με μια βολική λαβή μεταφοράς επιτρέπει εύκολη ρύθμιση της οθόνης, ενώ η δυνατότητα διαχείρισης καλωδίων διατηρεί το χώρο εργασίας σας τακτοποιημένο. Το stand διαθέτει επίσης, ενσωματωμένο client mount για γρήγορη εγκατάσταση συσκευών πελατών στο πίσω μέρος της οθόνης. 

Ένας πιο άνετος χώρος εργασίας

Χάρη στα προηγμένα εργονομικά χαρακτηριστικά, όπως στροφή, περιστροφή, ρύθμιση ύψους και κλίσης, αυτή η οθόνη έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει μεγαλύτερο εύρος ρύθμισης για αυξημένη παραγωγικότητα και άνεση. Η οθόνη μπορεί να πάρει κλίση έως και 40 μοίρες, καθιστώντας την ιδανική για χρήση κατά τη διάρκεια ομαδικών συζητήσεων και κοινής χρήσης οθόνης.

Συμπέρασμα

Αν θέλετε ένα monitor για αυξημένη παραγωγικότητα όλη μέρα στο γραφείο ή το σπίτι με προηγμένη εργονομία, για άνετη θέαση επιλέξτε την ViewSonic VG2448. Μία οθόνη με υπέροχα χρώματα, ευρείες γωνίες θέασης, ευέλικτo setup, που είναι φιλική τόσο με το περιβάλλον, όσο και με την τσέπη σας.

Τεχνικά χαρακτηριστικά 
Μέγεθος οθόνης24  ίντσες
Ανάλυση (native)1920×1080 
Τύπος panelIPS
Αναλογία διαστάσεων16:9 
Χρώματα 16,7 εκατομμύρια
Χρόνος απόκρισης (GtG)14  ms 
ΘύρεςUSB 3.0 Type A(4), USB 3.0 Type B(1), VGA(1), HDMI 1.4(1), Display Port(1)
Αναλογία αντίθεσης (στατικό)1.000:1 
Φωτεινότητα250  cd/m2
Γωνίες  θέασης178º οριζόντια, 178º κατακόρυφα
Προσαρμογή ύψους (mm)130
Στροφή120º
Περιστροφή (Δεξιά /Αριστερά)90º / 90º
Κλίση (εμπρός/πίσω)40º / 5º
abUBzTYw | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
file | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα