25 Απριλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

YouTube μήπως το έχεις παρακάνει με τις διαφημίσεις;

1 min read
YouTube Logo 1200x6751 1 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Τελικά από ότι δείχνουν τα πράγματα το “τσάμπα” έχει πεθάνει για το YouTube αφού θέλοντας ή μη σε ωθεί να αγοράσεις μία Premium συνδρομή για να απαλλαγείς από αυτές τις ενοχλητικές διαφημίσεις.

Βέβαια θα πει κάποιος ότι αν δεν σου αρέσει μη χρησιμοποιείς την υπηρεσία! Δεν έχουν και άδικο αλλά κατά την ταπεινή μας άποψη έτσι πως έχει εδραιωθεί το YouTube με τόσο πλούσιο υλικό και με την ενσωμάτωση ως εγγενής εφαρμογή σε μία smart TV και όχι μόνο δύσκολα μπορεί να κάποιος να βρει μία εναλλακτική επιλογή.

Η επώδυνη κατάσταση με διαφημίσεις γίνεται ολοένα και εντονότερη σε μία μία smart TV όπου εκεί το έχουνε τερματίσει!

Ενδεικτικά σε ένα βίντεο περίπου 45 λεπτών μπορεί να είδαμε πάνω από 20 διαφημίσεις και όλα αυτά σε ένα βίντεο κινουμένων σχεδίων με τον αγαπημένο μας Om Nom, το οποίο τη στιγμή που τα γράφουμε αυτά έχει 57 εκατομμύρια προβολές όμως αυτό πιστεύουμε ότι δεν δικαιολογεί τις τόσες πολλές διαφημίσεις.

Οι πιο ψαγμένοι χρήστες εδώ θα πούνε ότι να μπορούν να αποκλείσουν της διαφημίσεις σε μία Samsung Smart TV ή να εγκαταστήσουν ένα AdBlocker , προσοχή όμως εδώ γιατί μπορεί να την πατήσουνε και να εγκαταστήσουν κανένα κακόβουλο λογισμικό, ναι γίνεται και αυτό σε μία Smart TV , ή να αποκλείσουν διαφημιστικές διευθύνσεις από το firewall του ρούτερ που κι αυτό πάλι είναι μία επίπονη διαδικασία και όλα αυτά είναι σχεδόν βέβαιο ότι δεν θα σας δώσουν λύση, όσον αφορά πάντα τις διαφημίσεις του YouTube.

Στην αντίπερα όχθη ωστόσο τα πράγματα δείχνουν να είναι λίγο καλύτερα αφού στους υπολογιστές και στα smartphones υπάρχουν λύσεις, δείτε παρακάτω. Μπορεί η διαδικασία να είναι λίγο απαιτητική για τους απλούς χρήστες όμως με λίγη βοήθεια είμαστε βέβαιοι ότι θα τα καταφέρετε.

Πάντως το μόνο σίγουρο είναι ότι το YouTube έχει αλλάξει ρώτα αφήνοντας πολλούς χρήστες δυσαρεστημένους αφού οι τόσες πολλές διαφημίσεις κόβουν τη ροή του βίντεο διαρκώς με αποτέλεσμα ίσως και να το βλάπτουν !

Δείτε επίσης

https://techlog.gr/2019/10/11/%ce%b1%cf%80%ce%b1%ce%bb%ce%bb%ce%b1%ce%b3%ce%b5%ce%af%cf%84%ce%b5-%ce%b1%cf%80%cf%8c-%cf%84%ce%b9%cf%82-%ce%b4%ce%b9%ce%b1%cf%86%ce%b7%ce%bc%ce%af%cf%83%ce%b5%ce%b9%cf%82-%cf%83%cf%84%ce%bf-youtube/

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα