26 Απριλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Γυναικείο ρομποτικό χέρι “κρατάει συντροφιά” στους μοναχικούς άνδρες [video]

1 min read
gifu university osampo kanojo1 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Εντάξει το ξέρουμε ότι οι Ιάπωνες έχουν ξεφύγει γενικώς αλλά ότι θα εφηύραν ένα γυναικείο ρομποτικό χέρι για μοναχικούς εργένηδες δεν το περιμέναμε.

Μια ομάδα λοιπόν τεσσάρων μηχανικών από το Πανεπιστήμιο Gifu οι Koshiro Shiraki, Toru Notsumata, Moeka Miki και Takeru Mushika μετά από έρευνα κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι «για μερικούς ανθρώπους, η εύρεση μιας γυναικείας συντροφιάς είναι πολύ δύσκολη».

Έτσι αποφάσισαν να κατασκευάσουν το “Osampo Kanojo“, ένα γυναικείο ρομποτικό χέρι από μαλακό και ελαστικό τζελ με αισθητήρες θερμοκρασίας αλλά και με αισθητήρες που εκκρίνουν ακόμα και υγρασία που δίνουν την αίσθηση του αληθινού χεριού, για να κάνει παρέα στους μοναχικούς εργένηδες στους “ρομαντικούς περιπάτους” τους.

Το Osampo Kanojo ωστόσο δεν είναι ένα απλό ρομποτικό χέρι αφού μπορεί να αναπαράγει και ήχους μέσω του ηχείου του smartphone για να κάνει την εμπειρία ακόμα πιο αληθινή. Μέσα στα ηχητικά εφέ περιλαμβάνονται η αναπνοή μίας γυναίκας, τα βήματα ακόμα και ο θόρυβος που κάνουν τα ρούχα όταν κάποιος περπατάει.

Το καλό ακόμα δεν σας το είπαμε αφού το ρομποτικό χέρι έχει και μία απαλή μυρωδιά από σαμπουάν για να σας κάνει να νιώσετε ακόμα πιο άνετα!

Δείτε επίσης

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα