Γυναικείο ρομποτικό χέρι “κρατάει συντροφιά” στους μοναχικούς άνδρες [video]

Εντάξει το ξέρουμε ότι οι Ιάπωνες έχουν ξεφύγει γενικώς αλλά ότι θα εφηύραν ένα γυναικείο ρομποτικό χέρι για μοναχικούς εργένηδες δεν το περιμέναμε.

Μια ομάδα λοιπόν τεσσάρων μηχανικών από το Πανεπιστήμιο Gifu οι Koshiro Shiraki, Toru Notsumata, Moeka Miki και Takeru Mushika μετά από έρευνα κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι «για μερικούς ανθρώπους, η εύρεση μιας γυναικείας συντροφιάς είναι πολύ δύσκολη».

Έτσι αποφάσισαν να κατασκευάσουν το “Osampo Kanojo“, ένα γυναικείο ρομποτικό χέρι από μαλακό και ελαστικό τζελ με αισθητήρες θερμοκρασίας αλλά και με αισθητήρες που εκκρίνουν ακόμα και υγρασία που δίνουν την αίσθηση του αληθινού χεριού, για να κάνει παρέα στους μοναχικούς εργένηδες στους “ρομαντικούς περιπάτους” τους.

Το Osampo Kanojo ωστόσο δεν είναι ένα απλό ρομποτικό χέρι αφού μπορεί να αναπαράγει και ήχους μέσω του ηχείου του smartphone για να κάνει την εμπειρία ακόμα πιο αληθινή. Μέσα στα ηχητικά εφέ περιλαμβάνονται η αναπνοή μίας γυναίκας, τα βήματα ακόμα και ο θόρυβος που κάνουν τα ρούχα όταν κάποιος περπατάει.

Το καλό ακόμα δεν σας το είπαμε αφού το ρομποτικό χέρι έχει και μία απαλή μυρωδιά από σαμπουάν για να σας κάνει να νιώσετε ακόμα πιο άνετα!

Δείτε επίσης

Share the load
George S. Metallidis
George S. Metallidis

Όλα ξεκίνησαν το 1988 όταν μπήκε στο σπίτι το πρώτο PC ένας 32bit 80386 με 4mb ram, CGA γραφικά σε 16colours monitor....και φυσικά λιώσιμο με το DOS game Grand Prix Circuit της Accolade

Άρθρα: 2967