25 Απριλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Η Samsung ετοιμάζει αισθητήρα κάμερας 600MP

1 min read
gsmarena 0001 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Ναι καλά το διαβάσατε!!!.

Σύμφωνα λοιπόν με έναν tipster, ο οποίος φαίνεται να έχει πολύ καλές διασυνδέσεις με τη Samsung, επιβεβαίωσε ότι η εταιρεία πράγματι ετοιμάζει έναν αισθητήρα 600MP παρακαλώ!

Βέβαια μία τέτοια είδηση αυτόματα μας εγείρει πολλές αμφιβολίες και ενδοιασμούς και για να μας το αποδείξει φαίνεται ότι έχει διαρρεύσει μία διαφάνεια από ένα εσωτερικό έγγραφο ή παρουσίαση της Samsung.

Δείτε παρακάτω!

Η Samsung λειτουργεί σε αισθητήρα 600MP

Προς έκπληξή μας, η διαφάνεια αποκαλύπτει αρκετές πληροφορίες – από ορισμένες βασικές προδιαγραφές. Πιο συγκεκριμένα αναφέρει ότι η εγγραφή βίντεο 4K και 8K γίνεται πιο mainstream, και αυτό φυσικά χάρη στον μεγαλύτερο αισθητήρα ο οποίος επιτρέπει ικανοποιητικό ζουμαρισμένο βίντεο χωρίς να χάνεται πάρα πολύ η ποιότητα.

Όμως μη χαίρεστε και πολύ γιατί ο αισθητήρας ISOCELL 600MP, δεν αναμένεται να έρθει σύντομα επειδή η Samsung πρέπει να λύσει το πρόβλημα με την τοποθέτηση του γιατί όπως καταλαβαίνετε ένας τόσο μεγάλος αισθητήρας 1 / 0,57 “θα πρέπει να καταλαμβάνει περίπου το 12% του πίσω πλαισίου του τηλεφώνου και να προεξέχει περίπου 22 mm.

Εξάλλου, μιλάμε για έναν τεράστιο αισθητήρα 600MP με μέγεθος 0,8 μm pixel.

[via]

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα