16 Απριλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Η Huawei θα κυκλοφορήσει το Harmony OS 2.0 Beta για το Mate 40 σε μία εβδομάδα!

1 min read
20201121062332 39211 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Η Huawei έχει προγραμματίσει μια εκδήλωση για την κυκλοφορία της πρώτης έκδοσης beta του Harmony OS για smartphone.

Να υπενθυμίσουμε, ότι νωρίτερα επιβεβαιώθηκε ότι το πρώτο beta του Harmony OS θα είναι διαθέσιμο για το Mate 40 και οι εκπρόσωποι της Huawei θα πουν περισσότερα απευθείας στους προγραμματιστές στις 16 Δεκεμβρίου.

Συγκεκριμένα, θα μάθουν για τη φιλοσοφία σχεδιασμού του Harmony OS 2.0, θα λάβουν πλήρεις πληροφορίες σχετικά με τη δομή της εφαρμογής για το νέο σύστημα και τα εργαλεία του DevEco Studio 2.0 και θα έχουν επίσης την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τους προγραμματιστές του συστήματος και τεχνικούς εμπειρογνώμονες ενώ στη συνέχεια θα πραγματοποιηθεί η κυκλοφορία του αντίστοιχου υλικολογισμικού. Δεν είναι σαφές εάν το Harmony OS θα λάβει μια διεθνή έκδοση, με κάποιες φήμες να δείχνουν ότι το P50 θα φτάσει τον επόμενο Μάρτιο με το Android 11.

λειτουργικό σύστημα αρμονίας

Ανακοινώθηκαν οι απαιτήσεις υλικού για το Harmony OS 2.0

Πριν από λίγες εβδομάδες, η Huawei πραγματοποίησε το συνέδριο προγραμματιστών 2020 και κυκλοφόρησε το Harmony OS 2.0. Μετά τη συνάντηση, ο Wang Chenglu, πρόεδρος του τμήματος λογισμικού της Huawei και ο Yang Haisong, αντιπρόεδρος του τμήματος λογισμικού της Huawei, έδωσαν συνέντευξη.

Μιλώντας για το πρόγραμμα Harmony OS 2.0. Ο Yang Haisong είπε ότι η έκδοση Beta για τα smartphone θα είναι διαθέσιμη στους προγραμματιστές τον Δεκέμβριο του τρέχοντος έτους.

Ο Yang Haisong αποκάλυψε επίσης ότι σε ένα χρόνο από τώρα, πάνω από 100 εκκατομύρια συσκευές Huawei θα χρησιμοποιούν το Harmony OS.

Όσον αφορά τις απαιτήσεις υλικού, ο Wang Chenglu είπε ότι η εγκατάσταση του Harmony OS θα απαιτεί τουλάχιστον 128KB RAM.

Λειτουργικό σύστημα Huawei Harmony

Η Huawei και η Honor θα καταλάβουν το 4% και το 2% της αγοράς smartphone τον επόμενο χρόνο

Μια νέα πρόβλεψη από την ερευνητική εταιρεία TrendForce λέει ότι η ανεξάρτητη εταιρεία Honor, η οποία δεν έχει πλέον καμία σχέση με την Huawei, θα είναι σε θέση να καταλάβει μόνο το 2% της παγκόσμιας αγοράς smartphone το επόμενο έτος.

Φυσικά, η πώληση του Honor θα χτυπήσει πολύ την Huawei , η οποία μόλις επιβιώνει υπό την πίεση των αμερικανικών κυρώσεων και των συνεπειών τους. Εάν φέτος οι αναλυτές δίνουν στην εταιρεία μόνο το 14% της παγκόσμιας αγοράς smartphone. τότε το επόμενο έτος, σύμφωνα με τις προβλέψεις, το μερίδιο της εταιρείας θα μειωθεί στο 4%. Με τέτοια αποτελέσματα, η εταιρεία θα πρέπει να αγωνιστεί για μια θέση στους δέκα κορυφαίους ηγέτες. αφού σίγουρα δεν θα μπορέσουν να μπουν στους πέντε πρώτους.

Οι αμερικανικές κυρώσεις που επιβλήθηκαν στην Huawei περιορίζουν την ικανότητα της εταιρείας να προμηθεύεται απαιτούμενα στοιχεία επηρεάζοντας την ικανότητα της Huawei να κατασκευάζει και να εμπορεύεται νέα smartphone. Οι κυρώσεις ήταν ο κύριος λόγος πίσω από την απόφαση της Huawei να πουλήσει τη μάρκα Honor.

Μια άλλη κινεζική εταιρεία Xiaomi, σύμφωνα με τις προβλέψεις, θα ενισχύσει σημαντικά τη θέση της το επόμενο έτος. Οι αναλυτές της TrendForce κάνουν μια μέτρια πρόβλεψη για το μερίδιο της Xiaomi να αυξηθεί από 12% σε 14%. Ωστόσο, η ίδια η Xiaomi είναι πολύ πιο αισιόδοξη και σκοπεύει να πουλήσει από 240 έως 300 εκατομμύρια smartphone. Η εταιρεία θέλει να ξεπεράσει την Apple και ενδεχομένως να ανταγωνιστεί την πρώτη θέση με τη Samsung.

[via]

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα