Η L’Oreal παρουσιάζει τη νέα τεχνολογία εικονικού μακιγιάζ για βιντεοκλήσεις

Είναι γνωστό ότι ο COVID-19 έχει ωθήσει πολλές εταιρείες στο ψηφιακό μεταχηματισμό τους μία ώρα αρχύτερα.

Έτσι και η δημοφιλής μάρκα καλλυντικών, η L’Oreal Paris παρουσίασε πρόσφατα μια νέα τεχνολογία ή οποία σας μακιγιάρει, χρησιμοποιώντας τεχνολογία επαυξημένης πραγματικότητας (AR) και voila είστε έτοιμοι για της βιντεοκλήσεις σας.

Η μάρκα καλλυντικών με έδρα τη Γαλλία ανέπτυξε αυτήν την τεχνολογία με την ονομασία “Signature Faces”, σε συνεργασία με το Virtue , το δημιουργικό πρακτορείο της VICE, τον Val Garland, τον γνωστό make up artist της L’Oreal και μία ομάδα για την ψηφιακή υλοποίηση της.

Beauty-Up για την επόμενη βιντεοκλήση σας

Τα δέκα φίλτρα σε αυτήν τη νέα γραμμή εικονικού μακιγιάζ κατηγοριοποιούνται σε τρεις ομάδες– “volumizing capsules”, “plump shot”, και “fire match” και διατίθενται σε Snapchat , Instagram , Zoom και Google Duo.

Δείτε το βίντεο παρακάτω το οποίο μπορούμε να πούμε ότι μας εντυπωσίασε αρκετά!

Τα φίλτρα είναι δωρεάν και εξαιρετικά απλά στη χρήση. Στο Instagram, θα τα βρείτε στο επίσημο προφίλ της L’Oreal Paris, στην καρτέλα “Φίλτρα”. Για τα PC θα πρέπει να κατεβάσετε το Snap Camera και να το χρησιμοποιήσετε στις επόμενες βιντεοκλήσεις σας.

Οπότε δεν χρειάζεται πλέον να ανησυχείτε πως ξυπνήσατε το πρωί, ή τι κάνετε το προηγούμενο βράδυ, αφού η τεχνολογία για άλλη μία φορά κάνει το θαύμα της!

Share the load
George S. Metallidis
George S. Metallidis

Όλα ξεκίνησαν το 1988 όταν μπήκε στο σπίτι το πρώτο PC ένας 32bit 80386 με 4mb ram, CGA γραφικά σε 16colours monitor....και φυσικά λιώσιμο με το DOS game Grand Prix Circuit της Accolade

Άρθρα: 2948