20 Απριλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Η L’Oreal παρουσιάζει τη νέα τεχνολογία εικονικού μακιγιάζ για βιντεοκλήσεις

1 min read
Loreal virtual make up feat1 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Είναι γνωστό ότι ο COVID-19 έχει ωθήσει πολλές εταιρείες στο ψηφιακό μεταχηματισμό τους μία ώρα αρχύτερα.

Έτσι και η δημοφιλής μάρκα καλλυντικών, η L’Oreal Paris παρουσίασε πρόσφατα μια νέα τεχνολογία ή οποία σας μακιγιάρει, χρησιμοποιώντας τεχνολογία επαυξημένης πραγματικότητας (AR) και voila είστε έτοιμοι για της βιντεοκλήσεις σας.

Η μάρκα καλλυντικών με έδρα τη Γαλλία ανέπτυξε αυτήν την τεχνολογία με την ονομασία “Signature Faces”, σε συνεργασία με το Virtue , το δημιουργικό πρακτορείο της VICE, τον Val Garland, τον γνωστό make up artist της L’Oreal και μία ομάδα για την ψηφιακή υλοποίηση της.

Beauty-Up για την επόμενη βιντεοκλήση σας

Τα δέκα φίλτρα σε αυτήν τη νέα γραμμή εικονικού μακιγιάζ κατηγοριοποιούνται σε τρεις ομάδες– “volumizing capsules”, “plump shot”, και “fire match” και διατίθενται σε Snapchat , Instagram , Zoom και Google Duo.

Δείτε το βίντεο παρακάτω το οποίο μπορούμε να πούμε ότι μας εντυπωσίασε αρκετά!

https://youtu.be/lO8iDQjaQl8

Τα φίλτρα είναι δωρεάν και εξαιρετικά απλά στη χρήση. Στο Instagram, θα τα βρείτε στο επίσημο προφίλ της L’Oreal Paris, στην καρτέλα “Φίλτρα”. Για τα PC θα πρέπει να κατεβάσετε το Snap Camera και να το χρησιμοποιήσετε στις επόμενες βιντεοκλήσεις σας.

Οπότε δεν χρειάζεται πλέον να ανησυχείτε πως ξυπνήσατε το πρωί, ή τι κάνετε το προηγούμενο βράδυ, αφού η τεχνολογία για άλλη μία φορά κάνει το θαύμα της!

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα