18 Ιουλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

PS5: Συμβατότητα προς τα πίσω; Μάλλον ξεχάστε την…

1 min read
WCCFplaystation541 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Η Sony φαίνεται να αγνοεί τη συμβατότητα προς τα πίσω για παιχνίδια PS1 , PS2 κ.λ.π.αλλά πόσο μέχρι πότε;

Η Microsoft έχει υποσχεθεί ότι οι παίκτες του Xbox Series X θα μπορούν να παίξουν παιχνίδια που χρονολογούνται από το αρχικό Xbox, οπότε το PS5 θα προσφέρει κάτι παρόμοιο; Κρατήστε μικρό καλάθι!

Η υποστήριξη της Ubisoft δημοσίευσε πρόσφατα μια νέα σελίδα σχετικά με τις αναβαθμίσεις PS5 και τη συμβατότητα προς τα πίσω, και φαίνεται να επιβεβαιώνει ότι το PS5 δεν θα μπορεί να παίξει παιχνίδια PS1 / PS2 / PS3…

Η συμβατότητα προς τα πίσω θα είναι διαθέσιμη για υποστηριζόμενους τίτλους PlayStation 4, αλλά δεν θα είναι δυνατή για παιχνίδια PlayStation 3, PlayStation 2 ή PlayStation.

Φυσικά, η ίδια η Sony δεν έχει κάνει κάποιο σχόλιο μέχρι στιγμής, αλλά η σιωπή τους σχετικά με αυτό το θέμα υποδηλώνει ότι η συμβατότητα με το PS5 θα είναι μόνο μία γενιά προς τα πίσω. Δεν ξέρω κατά πόσο μας ενοχλεί αυτό, αφού στην ουσία το PS4 έχει τους περισσότερους τίτλους.

Πιο συγκεκριμένα η Sony αναφέρει

Με όλα τα καταπληκτικά παιχνίδια στον κατάλογο του PS4, έχουμε καταβάλει σημαντικές προσπάθειες για να επιτρέψουμε στους θαυμαστές μας να παίξουν τα αγαπημένα τους στο PS5. Πιστεύουμε ότι η συντριπτική πλειοψηφία των 4.000+ τίτλων PS4 θα παίζεται στο PS5. Αναμένουμε ότι οι συμβατοί τίτλοι προς τα πίσω θα λειτουργούν με αυξημένη συχνότητα στο PS5, έτσι ώστε να μπορούν να επωφεληθούν από υψηλότερους ή πιο σταθερούς ρυθμούς καρέ και ενδεχομένως υψηλότερες αναλύσεις. Αυτήν τη στιγμή αξιολογούμε τα παιχνίδια ανά τίτλο για να εντοπίσουμε τυχόν ζητήματα που χρειάζονται προσαρμογή από τους αρχικούς προγραμματιστές λογισμικού.

Το PS5 αναμένεται να κυκλοφορήσει φέτος μέσα στις γιορτές, αν και μία φήμη αναφέρει ότι αναμένεται να κυκλοφορήσει στα μέσα Νοεμβρίου . Τι νομίζετε; Θα σας ενδιαφέρει να παίζετε παιχνίδια από προηγούμενες γενιές του PlayStation στο PS5 σας;

[via]

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα