27 Απριλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Aποκαλύφθηκε tο Huawei Mate 40 Pro Glass Protector με διπλή οπή

1 min read
HUAWEI MATE40 5K 3.jpg.9b67c23452eb7ff88e8fd18b0daa0ec41 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Σήμερα, ο διάσημος blogger @Digital Chat Station αποκάλυψε τη ζωντανή εικόνα ενός προστατευτικού γυαλιού του επερχόμενου smartphone Mate 40 Pro της Huawei.

Στην εικόνα, φαίνεται ότι το νέο Huawei Mate 40 Pro θα διαθέτει οθόνη καταρράκτη διπλής οπής. Οι άνω και κάτω καμπύλες επιφάνειες της οθόνης φαίνεται να είναι μικρότερες (σε σύγκριση με τον προκάτοχό τους).

Προστατευτικό οθόνης Mate40

Επιπλέον, η μπροστινή κάμερα φαίνεται επίσης να είναι διαφορετική σε σύγκριση με την προηγούμενη ναυαρχίδα της Huawei, “P40 Pro”. Φαίνεται ότι η πρώτη selfie κάμερα σε αυτή τη διπλή τρύπα έχει ελαφρώς μικρότερο άνοιγμα από το Huawei P40 Pro, ενώ η δεύτερη κάμερα φαίνεται να είναι η ίδια.

Προηγουμένως, αποκαλύφθηκε η τετραπλή διάταξη κάμερας και ο αισθητήρας ToF (σύμφωνα με τις αναφορές) τα οποία θα είναι τα ίδια που χρησιμοποιούνται στο Huawei P40 Pro.

Mate40 Lens Protective Film1 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Αναφέρθηκε επίσης ότι το νέο smartphone θα φοράει το “Kirin 1000” (που ίσως ονομάζεται Kirin 9000) το οποίο θα βασίζεται σε μια αρχιτεκτονική κατασκευής 5nm. Το chipset θα αποτελείται επίσης από τους πυρήνες υψηλής απόδοσης “Cortex-A78” ενώ αναμένεται ότι η επερχόμενη σειρά Mate 40 θα είναι προεγκατεστημένη με το EMUI 11 Based On Android 11.

Η νέα ναυαρχίδα σειρά αναμένεται να κυκλοφορήσει το φθινόπωρο φέτος Οκτώβριο ή Νοέμβριο.

[via]

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα