20 Απριλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

WhatsApp: Σύντομα θα υποστηρίζει έως 4 συσκευές ταυτόχρονα με τον ίδιο αριθμό τηλεφώνου

1 min read
whatsapp linked devices polles siskeves | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Η διάσημη chatting εφαρμογή θα υποστηρίζει έως 4 συσκευές οι οποίες θα είναι συνδεδεμένες στον ίδιο αριθμό τηλεφώνου.

Το WhatsApp θέλει να κάνει ένα μεγάλο βήμα μπροστά φέρνοντας μία πολυαναμενόμενη δυνατότητα. Ο χρήστης δεν θα περιορίζεται πλέον σε μία και μόνο συσκευή. Σύμφωνα με πληροφορίες του WABetaInfo, το WhatsApp παρουσίασε μία κρυφή λειτουργία στο Android με την οποία ο χρήστης μπορεί να χρησιμοποιήσει την εφαρμογή σε τέσσερις συσκευές, χρησιμοποιώντας τα στοιχεία του ίδιου τηλεφωνικού αριθμού.

Οι πληροφορίες λένε ότι η εφαρμογή συνομιλίας έχει δημιουργήσει ένα νέο μενού που ονομάζεται Linked Devices, το οποίο θα επιτρέπει στον χρήστη να διαχειρίζεται και να προσθέτει συσκευές στον δικό του αριθμό τηλεφώνου που είναι ήδη καταχωρημένος στο WhatsApp. Έως και σήμερα, η δυνατότητα αυτή βρίσκεται ακόμη υπό ανάπτυξη. Επομένως, δεν υπάρχουν πληροφορίες σχετικά με το πότε αυτή θα είναι διαθέσιμη.

Προς το παρόν,  το WhasApp αν και επιτρέπει σε κάποιον να χρησιμοποιεί την εφαρμογή μέσω της Web έκδοσης, θα πρέπει το τηλέφωνό του να είναι αναγκαστικά συνδεδεμένο στο διαδίκτυο. Ας ελπίσουμε ότι, η νέα λειτουργία Linked Devices θα επιτρέψει να χρησιμοποιεί κάποιος την εφαρμογή σε άλλες συσκευές ακόμη κι όταν το βασικό του τηλέφωνο δεν είναι για παράδειγμα φορτισμένο ή δεν έχει πρόσβαση στο Internet.

πηγή: insomnia.gr

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα