Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Το Samsung Galaxy Note20 Ultra θα φοράει τον Snapdargon 865+

1 min read
samsung galaxy note20 3d render 21 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Η Samsung είναι έτοιμη να κυκλοφορήσει έως και πέντε νέα προϊόντα στην  εκδήλωση Unpacked στις 5 Αυγούστου .

Ένα από τα νέα προϊόντα που πρόκειται να λανσάρει η εταιρεία στην εκδήλωση είναι η νέα σειρά Galaxy Note20, η οποία θα περιλαμβάνει τρία διαφορετικά κινητά με διαφορετικές προδιαγραφές – Galaxy Note20, Note20 +, Note20 Ultra.

Τόσο το Galaxy Note20 , το Note20 + έχουν ήδη πιστοποιηθεί από την FCC. Και τώρα, το πιο premium μοντέλο που είναι το Note20 Ultra πέρασε τελικά από τον ιστότοπο πιστοποίησης FCC, επιβεβαιώνοντας μερικές από τις προδιαγραφές του.

Galaxy Note 20 Ultra 5G NBTC1 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Όπως μπορείτε να δείτε στις παρακάτω πιστοποίησης FCC, το Galaxy Note20 Ultra με αριθμό μοντέλου SM-N986U πιθανότατα θα τροφοδοτείται από επεξεργαστή Snapdragon 865+ και θα έχει το μόντεμ X55M της Qualcomm με δυνατότητα 5G. Η λίστα FCC επιβεβαιώνει επίσης ότι το Galaxy Note20 Ultra θα υποστηρίζει ασύρματη φόρτιση. Πέρα από αυτό, η λίστα FCC δεν αποκάλυψε πολλά για το smartphone, αλλά επιβεβαιώνει ορισμένα από τα αξεσουάρ που θα συνοδεύονται με το πιο premium Note20, και αυτά περιλαμβάνουν το νέο S Pen και LED View Cover, και τα δύο έχουν πέρασε από το FCC παράλληλα με το Note20 Ultra.

[via]

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα