19 Απριλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Δείτε το Samsung Galaxy Note20 Ultra σε renders 360 μοιρών

1 min read
gsmarena 0031 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Νωρίτερα σήμερα, η Samsung επιβεβαίωσε ότι θα ανακοινώσει 5 νέες συσκευές στην εκδήλωσή της Unpacked στις 5 Αυγούστου. Τώρα, χάρη στην τελευταία αποκάλυψη @evleaks, μπορούμε να απολαύσουμε το νέο Samsung Galaxy Note20 Ultra σε μία εικόνα 360 μοιρών.

Το GIF εμφανίζει το υποτιθέμενο smartphone Note στο χρώμα που διέρρευσε και φέρεται να έχει την ονομασία “Mystic Bronze”.

Το Samsung Galaxy Note20 Ultra εμφανίζεται σε διαρροή εικόνας 360 μοιρών

Στην προβολή γύρω, μπορούμε να δούμε ότι οι άκρες της οθόνης είναι ελαφρώς καμπύλες. Φαίνεται ότι η Samsung το έκανε για να διατηρήσει τις στεφάνες εξαιρετικά λεπτές στις πλευρές. Η οθόνη φαίνεται να είναι τόσο επίπεδη όσο και στη σειρά Galaxy S20.

Το Samsung Galaxy Note20 Ultra θα διαθέτει τριπλές κύριες κάμερες, αποτελούμενες από μια κύρια κάμερα 108MP, μια φωτογραφική μηχανή με περισκόπιο ζουμ και μια ultra wide κάμερα. Η κάμερα periscope είναι αυτή που αναμένεται να παραμείνει αποκλειστική για την έκδοση Ultra.

Εκτός από τη σειρά Galaxy Note20, η Samsung πρόκειται να ανακοινώσει τα Galaxy Z Fold 2 , Galaxy Z Flip 5G , Galaxy Tab S7 (και S7 +) , Galaxy Watch 3 και το Galaxy Buds Live .

gsmarena 0011 2 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
gsmarena 0021 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
gsmarena 0031 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

[via]

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα