25 Απριλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

H Google αποκαλύπτει τις νέες δυνατότητες των Gmail και G Suite

1 min read
gsuite scrn | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Η Google αποκάλυψε τα πλάνα της που θέλουν το Gmail να γίνεται το κέντρο εργασίας του χρήστη μέσα από ένα εκτεταμένο redesign που ενισχύει ακόμα περισσότερο τη G Suite.

Οι τελευταίοι μήνες επέφεραν σαρωτικές αλλαγές μεταξύ όλων των άλλων και στον τρόπο που εργαζόμαστε. Με τα γραφεία να μην είναι προσβάσιμα, εκατομμύρια άνθρωποι αναγκάστηκαν να -μάθουν να- δουλεύουν από το σπίτι, κάτι που όπως εύκολα γίνεται αντιληπτό ώθησε τις μεγάλες εταιρείες στον χώρο της τεχνολογίας να αναπροσαρμόσουν τις προτεραιότητές τους. Μία εξ αυτών των εταιρειών ήταν και η Google η οποία πριν από λίγες μέρες παρουσίασε τα πλάνα της για το μέλλον της G Suite.

3_docs_side-by-side.max-2000x2000.jpg.c05cd8bb206230a5511271bd027d8b9c.jpg

Οι βασικές αλλαγές που επιφέρει το redesign που ετοιμάζει ο αμερικανικός κολοσσός, αφορούν ως επί το πλείστον τη G Suite ή για να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι το Gmail. Η Google λοιπόν, ενσωματώνει στο τελευταίο μία σειρά από app -τα Tasks, Meet, Chat, Drive, Docs, Sheets και Slides. Αυτά εξακολουθούν να λειτουργούν όπως και πριν με τη διαφορά ότι πλέον η μεταξύ τους συνεργασία είναι πιο άμεση και ομαλή (η ομαδική επεξεργασία ενός εγγράφου π.χ. μπορεί να γίνει μέσα από το app του Gmail, η συμμετοχή σε ομαδικές κλήσεις γίνεται μέσω chat, η αναζήτηση υποστηρίζει και το Chat, είναι δυνατή η προώθηση μηνύματος από το Chat σε email κλπ).

πηγή: insomnia.gr

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα