28 Μαρτίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Η Gizelis Robotics στις Τοπ 5 νεοσύστατες ρομποτικές εταιρίες του κόσμου

1 min read
Robotics Startups Manufacturing Heat Map StartUs Insights noresize1 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Μια σημαντική διάκριση παγκοσμίως για την Gizelis Robotics έρχεται μετά από εφαρμογή καινοτόμων ρομποτικών λύσεων στον τομέα της γενικής βιομηχανίας.

Οι αναλυτές καινοτομίας της StartUs Insights εξέτασαν πρόσφατα αναδυόμενες τεχνολογίες από 589 ανερχόμενες και νεοσύστατες επιχειρήσεις που εργάζονται σε ρομποτικές λύσεις και εφαρμογές για τον μεταποιητικό και βιομηχανικό τομέα.

Αυτή τη φορά, επέλεξαν 5 εταιρείες ρομποτικής ανάμεσα στις οποίες είναι η Gizelis Robotics. H πλατφόρμα StartUs Insights καλύπτει 1.116.000+ νεοσύστατες και αναδυόμενες εταιρείες και εξετάζει την καινοτομία στον τομέα της ρομποτικής στη γενική βιομηχανία. Για αυτήν την έρευνα, εντόπισαν 589 σχετικές λύσεις και επέλεξαν τις τοπ 5 με καινοτόμα τεχνολογική υπεροχή. Η Gizelis Robotics επιλέχθηκε με βάση την ρομποτική εφαρμογή συγκόλλησης με το ρομπότ Roboweld, που αυξάνει την παραγωγικότητα με την υψηλή του ακρίβεια.

Συνδυάζοντας την ανθρώπινη ικανότητα με τη ρομποτική αξιοπιστία και την αυτονομία, οι ελληνικές βιομηχανίες και επιχειρήσεις μπορούν σήμερα να καινοτομήσουν και βιώσουν επιχειρηματική ανάπτυξη στο πλαίσιο του Industry 4.0. Αισθάνομαι περήφανος που η εταιρία διακρίνεται παγκοσμίως και θα ενδυναμώσουμε ακόμα περισσότερο την ανάπτυξή μας στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Η Ελληνική βιομηχανία προχωράει δυναμικά στην εποχή του Industry 4.0 και έχει όλα τα εφόδια για να προσεγγίσει και κερδίσει τις διεθνείς αγορές’. Ευάγγελος Γκιζελής, Founder & CEO, Gizelils Robotics

Ο παγκόσμιος χάρτης Global Startup Heat Map της StartUs Insights απεικονίζει τις 5 νεοσύστατες και αναδυόμενες εταιρείες που αναπτύσσουν λύσεις ρομποτικής.

Robotics Startups Manufacturing Heat Map StartUs Insights noresize1 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

GIZELIS ROBOTICS

Βιομηχανική & επιχειρηματική αριστεία ρομποτικής
Η Gizelis Robotics είναι η πιο σύγχρονη εταιρία ρομποτικών λύσεων, προϊόντων και βιομηχανικών εφαρμογών στην Ελλάδα. Παρέχει τόσο μοναδικές και κατ’ απαίτηση ρομποτικές λύσεις όσο και συνδυαστικές λύσεις ρομποτικής και τεχνητής νοημοσύνης στην Ελληνική βιομηχανία και αγορές του εξωτερικού.

StartUs Insights
Η StartUs Insights είναι παγκόσμιος οργανισμός που εδρεύει στην Αυστρία. Εξειδικεύεται στην έγκαιρη αναγνώριση των νεοεμφανιζόμενων επιχειρήσεων, των τεχνολογιών και των επιχειρηματικών τους μοντέλων. Παρέχει συμβουλευτικές υπηρεσίες στον τομέα της καινοτομίας που βασίζεται σε δεδομένα και τεχνητή νοημοσύνη.

BROOKSTREET EQUITY PARTNERS LLP
Η Brookstreet Equity Partners (“Brookstreet”) είναι στρατηγικός εταίρος της Gizelis Robotics. Υποστηρίζει τον τομέα ρομποτικής και τεχνητής νοημοσύνης της Gizelis Robotics. Η συνεργασία συνδυάζει την οικονομική εμπειρογνωμοσύνη και εμπορική υποστήριξη της Brookstreet στην Gizelis Robotics στο πλαίσιο της ανάπτυξης της αγοράς αυτοματισμών Industry 4.0.

Website links – www.grobotics.eu, https://brookstreetequity.com/, https://www.startus-insights.com/

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα