Προβλήματα με το WiFi σε RedMi Note 9 Pro / 9S

Σύμφωνα με πρόσφατες αναφορές στα φόρουμ της κοινότητας Mi , XDA και Reddit , μερικοί κάτοχοι του Redmi Note 9 Pro / 9S αντιμετωπίζουν προβλήματα με τη σύνδεση του WiFi στη συσκευή τους.

Μερικοί από τους κατόχους των Redmi Note 9 Pro / 9S, ισχυρίζονται ότι η συσκευή τους διακόπτει τις συνδέσεις στο WiFi όταν η οθόνη είναι απενεργοποιημένη και τίθεται σε κατάσταση αναμονής. Ενώ η συσκευή δείχνει ότι είναι συνδεδεμένη με WiFi όταν ενεργοποιείτε την οθόνη μετά από λίγο, η σύνδεση στο WiFi δεν φαίνεται να λειτουργεί, και θα πρέπει να απενεργοποιήσετε και να ενεργοποιήσετε ξανά το το WiFi από τις ρυθμίσεις ή από το εικονίδιο που βρίσκεται στο TaskBar για να λειτουργήσει και πάλι.

Αν και δεν είμαστε ακριβώς σίγουροι τι προκαλεί το πρόβλημα στο WiFi στα Redmi Note 9 Pro & 9S, ορισμένοι χρήστες αναφέρουν πως αυτό το πρόβλημα σχετίζεται με το υλικό, ειδικά λόγω ενός σφάλματος κατά  την επεξεργασία κρυπτογράφησης στο WiFi . Το μέλος Tushar από την ομάδα του XDA Developers προσπάθησε να αναδημιουργήσει το πρόβλημα στο Redmi Note 9 Pro (με έκδοση υλικολογισμικού 11.0.7), και σημείωσε ότι η ταχύτητα στο WiFi μειώθηκε δραστικά όταν η οθόνη ήταν κλειδωμένη. Ωστόσο, στην περίπτωσή του, η ταχύτητα αποκαταστάθηκε μόλις ενεργοποιήθηκε και πάλι η οθόνη της συσκευής του.

Μάλιστα όπως παρατήρησε ο Tushar, οι λήψεις του Play Store δεν συνεχίστηκαν μετά την ενεργοποίηση της οθόνης, ενώ αντίθετα οι λήψεις στο Google Chrome συνεχίστηκαν κανονικά.

Ορισμένοι χρήστες στο Reddit ισχυρίζονται ότι η Xiaomi αν και έχει αναγνωρίσει το πρόβλημα και εργάζεται για την επιδιόρθωσή του μέσω μιας νέας ενημέρωσης στο MIUI, ωστόσο δεν έχουμε δει μέχρι στιγμής κανένα επίσημο σχόλιο από την εταιρεία. Θα σας ενημερώσουμε όταν η Xiaomi προχωρήσεις σε κάποια δήλωση σχετικά με το ζήτημα.

πηγή: news.xiaomi-miui.gr

Share the load
George S. Metallidis
George S. Metallidis

Όλα ξεκίνησαν το 1988 όταν μπήκε στο σπίτι το πρώτο PC ένας 32bit 80386 με 4mb ram, CGA γραφικά σε 16colours monitor....και φυσικά λιώσιμο με το DOS game Grand Prix Circuit της Accolade

Άρθρα: 2950