23 Απριλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

PS5: Παιχνίδια που παρουσιάστηκαν

1 min read
Screen Shot 2020 06 11 at 1.08.01 PM 2 1440x8101 1 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Μόλις παρακολουθούμε την online παρουσίαση των παιχνιδιών του PS5 και κυριολεκτικά μπορούμε να πούμε ότι γίνεται ένας χαμός.

Σχεδόν τρεις μήνες μετά την παρουσίαση μερικών από τα χαρακτηριστικά του PlayStation 5 , η Sony σήμερα μας προσέφερε μια πρώτη ματιά στα παιχνίδια που πρόκειται να έχει η κονσόλα που με τόση αγωνία περιμένουμε να πιάσουμε στα χέρια μας και να παίξουμε.

Σε περίπτωση που χρειάζεστε δικαιολογία για να αγοράσετε ξανά το Grand Theft Auto V τη βρήκαμε σήμερα σε μια “εκτεταμένη και βελτιωμένη” έκδοση του η οποία έρχεται στο PlayStation 5 το 2021. Οι κάτοχοι του PlayStation 5 θα λάβουν επίσης το GTA Online δωρεάν κατά την κυκλοφορία του το 2021, ενώ οι κάτοχοι του PS4 του GTAV θα λαμβάνουν 1 εκατομμύριο δολάρια σε μηνιαία διαδικτυακή GTA Cash κάθε μήνα έως ότου κυκλοφορήσει η έκδοση PS5.

Μια συνέχεια του Spider-Man του περασμένου έτους με τον Miles Morales θα χτυπήσει φέτος την πόρτα του PS5 την περίοδο των διακοπών των Χριστουγέννων. “Ένας ήρωας είναι απλά αυτός που δεν τα παρατάει”, λέει ένας αόρατος αφηγητής πάνω από το βίντεο. “Ο μπαμπάς σου το είπε αυτό. Έχει δίκιο. Τώρα είναι η σειρά σου. Πήγαινε να γίνεις ήρωας Miles”

Screen Shot 2020 06 11 at 1.07.37 PM 2 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Ο Kazunori Yamauchi της Polyphony Digital λέει ότι ένα νέο PlayStation 5 Gran Turismo “θα πρέπει να κάνει τους θαυμαστές πολύ χαρούμενους, ειδικά με τη λειτουργία καμπάνιας”. Το παιχνίδι μοιάζει πολύ με μια γραφικά βελτιωμένη έκδοση της προσομοίωσης αγώνων που γνωρίζουμε και αγαπήσαμε εδώ και δεκαετίες.

Screen Shot 2020 06 11 at 1.10.33 PM 12 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Ο Ratchet και ο Clank επέστρεψαν για πιο τρελό τρέξιμο και πιστολίδι στο Rift Apart , ένα παιχνίδι που φαίνεται να επικεντρώνεται κυρίως στα γρήγορα γραφικά και στην εναλλαγή μεταξύ διαστάσεων που καταρρέουν τυχαία μεταξύ τους. Το τρέιλερ δείχνει δύο δράκους, που αντιμετωπίζουν πειρατές, φουτουριστικά κτίρια και πολλά άλλα. .

Screen Shot 2020 06 11 at 1.13.31 PM 2 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Οι Square Enix και Luminous Productions σχεδιάζουν το Project Athia “αποκλειστικά για το PlayStation 5.” Ένα παιχνίδι “όπου η αποφασιστικότητα θα δοκιμαστεί και οι αλήθειες και οι αποφάσεις θα αμφισβητηθούν.” Η «αυτή» είναι η πρωταγωνίστρια, που έχει την ικανότητα να πηδά πολύ γρήγορα από βουνοπλαγιές ανάμεσα σε γιγάντιους δράκους που βγάζουν φωτιά και πολλά άλλα.

Screen Shot 2020 06 11 at 1.17.48 PM 12 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Το Stray της Annapurna φαίνεται να είναι η ιστορία μιας γάτας που έχει κολλήσει σε μια πόλη γεμάτη με ανθρωποειδή ρομπότ. Ψάξτε το το 2021.

Screen Shot 2020 06 11 at 1.19.04 PM 2 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Τα Housemarque και PlayStation Studios εργάζονται στο Returnal ένα νέο αποκλειστικό franchise του PS4 που επικεντρώνεται στην αναβίωση ενός ατελείωτου κύκλου θανάτου εν μέσω μιας συντριβής σε έναν εξωγήινο πλανήτη. “Κάθε φορά που ξυπνάω αυτός ο πλανήτης φαίνεται κάπως διαφορετικός”, λέει η πρωταγωνίστρια και μας κόβει την ανάσα. Πραγματικά τρομάξαμε λίγο….

Screen Shot 2020 06 11 at 1.23.53 PM 2 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Το Sackboy του LittleBigPlanet θα πρωταγωνιστήσει στο A Big Adventure στο PS5. Μια ισομετρική πλατφόρμα που θυμίζει το Super Lucky’s Tale με μια ματιά, είναι ένα οικογενειακό παιχνίδι που μπορούν να παίξουν και μέχρι τέσσερα άτομα.

Screen Shot 2020 06 11 at 1.26.10 PM 2 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Το Destruction Allstars φαίνεται να είναι ένας διαγωνισμός arcade στυλ Rocket League αλλά με έμφαση περισσότερο στην καταστροφή και στις εκρήξεις παρά στο να χτυπάς μια μπάλα. Οι πολύχρωμοι χαρακτήρες Overwatch μπορούν επίσης να διαλύσουν τα αυτοκίνητά τους και να επιδοθούν σε επικές μάχες και τεράστια εντυπωσιακά άλματα.

Οι προγραμματιστές στο Ember Lab υπόσχονται ότι το Kena: Bridge of Spirits  είναι το παιχνίδι όπου πρέπει να συνδυάσεις σοφία και γνώση και να καθοδηγήσεις μικρά πλασματάκια για να επιλύσετε παζλ, να επιτεθείτε στους εχθρούς και πολλά άλλα.

[via]

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα