20 Απριλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Ζήστε την απόλυτη gaming εμπειρία με τη νέα LG OLED 4K CX τηλεόραση με τεχνολογία NVIDIA G-SYNC®

1 min read
large011 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Η LG Electronics (LG) παρουσιάζει τη νέαOLED4Kτηλεόραση, CX77, 65,55ιντσών που αποτελεί την ιδανική επιλογή για τους gamers, καθώς υποστηρίζει την τεχνολογία NVIDIAG-SYNC®, που προσφέρει εξαιρετική απόδοση της εικόνας, χωρίς αλλοιώσεις και καθυστερήσεις.

Σε συνδυασμό με τις προηγμένες λειτουργίες, όπως τον υψηλότερο ρυθμό καρέ, τον μεταβλητό ρυθμό ανανέωσης (VRR), τη λειτουργία αυτόματου χαμηλού λανθάνοντα χρόνου (ALLM) και το eARC, το νέο μοντέλο τηλεοράσεων αποδίδει με μοναδικό τρόπο τα γραφικά των παιχνιδιών για μια καθηλωτική gaming εμπειρία.

large10 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Η CX τηλεόραση της LG εξασφαλίζει ταχύτερο χρόνο απόκρισης συγκριτικά με μια συμβατική τηλεόραση LED, χάρη στη δύναμη των 100 αυτοφωτιζόμενων pixels[1] που αναπαράγουν κάθε χρώμα ακριβώς όπως θα έπρεπε και προσφέρουν ασυναγώνιστη λεπτομέρεια σε κάθε καρέ του δευτερολέπτου, δίνοντας τη δυνατότητα στους gamers να απολαμβάνουν τα παιχνίδια HDR στο έπακρο. Χάρη στη συμβατότητά ττης με την NVIDIA G-SYNC® τεχνολογία, όλα τα βιντεοπαιχνίδια θα έχουν πιο καθαρή και ομαλή εικόνα, καλύτερη απόκριση, χωρίς τρεμόπαιγμα και διακυμάνσεις στη φωνή.

Παράλληλα, η νέα τηλεόραση της LG υποστηρίζει το HDMI 2.1[2], που παρέχει υψηλότερη ανάλυση και ομαλά συγχρονισμένα γραφικά για μια πιο ρεαλιστική εμπειρία παιχνιδιού. Επίσης, διαθέτει 1ms χρόνο απόκρισης, που αποτελεί βασικό χαρακτηριστικό για εγγυημένη νίκη σε παιχνίδια με έντονη δράση και δυνατούς αντιπάλους, ενώ συγχρόνως ενσωματώνει το HGiG που βελτιστοποιεί την απόδοση στα γραφικά.

large11 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Επιπλέον, χρησιμοποιώντας deeplearning αλγορίθμους και ενσωματώνοντας τον Έξυπνο Επεξεργαστή α9 3ης γενιάς AI, που αναλύει το περιεχόμενο της οθόνης, βελτιώνεται η απόδοση της εικόνας και του ήχου, προσφέροντας μια μοναδική οπτικοακουστική εμπειρία. Συγκεκριμένα, ο επεξεργαστής απεικονίζει τα πρόσωπα πιο ζωντανά, κάνοντας ταυτόχρονα το κείμενο στην οθόνη πιο ευκρινές και ευανάγνωστο και αντίστοιχα, λαμβάνοντας στοιχεία από περισσότερα από 17 εκατομμύρια σημεία δεδομένων ήχου, αναγνωρίζει φωνές, εφέ και συχνότητες, βελτιστοποιώντας τον ήχο σύμφωνα με το είδος του ήχου. Ταυτόχρονα, ένας αισθητήρας φωτός αντιλαμβάνεται τον φωτισμό του περιβάλλοντα χώρου και, στη συνέχεια, ο επεξεργαστής ρυθμίζει λεπτομερώς τη χαρτογράφηση των αποχρώσεων, επιτυγχάνοντας βέλτιστη φωτεινότητα στην οθόνη.

Μέσω του αλγόριθμου AI, γίνεται μια αρκετά πειστική μίξη του δικάναλου ήχου σε ήχο surround 5.1, βελτιώνοντας την ποιότητα για μια καλύτερη εμπειρία ακρόασης. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι με το AdaptiveSoundControl, ό,τι κι αν παρακολουθούν οι χρήστες – αθλητικά, ταινίες, ειδήσεις – ο επεξεργαστής το αναγνωρίζει και βελτιστοποιεί τον ήχο ανάλογα με τον τύπο του περιεχομένου. Επίσης, το μέγεθος του δωματίου, η θέση της τηλεόρασης και των θεατών, ανιχνεύονται μέσω του magic remote και έτσι ο επεξεργαστής ρυθμίζει και ισορροπεί τον ήχο ανάλογα με τον χώρο.

large12 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Με τα νέα τηλεόραση της LG, οι καταναλωτές μπορούν να μετατρέψουν την τηλεόρασή τους σε ένα κεντρικό κόμβο για το σπίτι, χάρη στο έξυπνο ThinQ AI, που αντιλαμβάνεται τις φωνητικές εντολές. Με αυτόν τον τρόπο μπορούν  να έχουν τον έλεγχο του Internet of Things οικοσυστήματος με αναγνώριση της ανθρώπινης φωνής. Οι χρήστες μπορούν να απολαύσουν επαγγελματική εικόνα και ήχο, σαν να βρίσκονται στον κινηματογράφο, με το Dolby Vision IQ και το Dolby Atmos, που ρυθμίζουν έξυπνα τη φωτεινότητα, το χρώμα και την αντίθεση της οθόνης και προσφέρουν μια συγκλονιστική εμπειρία ήχου ανάλογα με το είδος της ταινίας. Ομοίως, το FILMMAKERMODE[3], προσφέρει εικόνες όπως έχουν προοριστεί να προβάλλονται, καθώς με την απενεργοποίηση ορισμένων εφέ αντιγράφεται πιστά το αρχικό όραμα του σκηνοθέτη.

Για ακόμα μεγαλύτερη ψυχαγωγία, συγκεντρωμένη όλη σε ένα μέρος, η CX τηλεόραση διαθέτει μια ευρεία επιλογή περιεχομένου στο Apple TV app[4] με πολλές πρωτότυπες εκπομπές και ταινίες και το Netflix, ενώ με το SportsAlert, επιτρέπει στους θεατές να ενημερώνονται αυτόματα για την πρόοδο των αγαπημένων τους ομάδων και τα προγραμματισμένα παιχνίδια. Ακόμη, υπερβαίνει τα πρότυπα που αφορούν το μπλε φως και την εικόνα υψηλής ποιότητας και έχει τη δυνατότητα σύνδεσης με ηχεία Bluetooth, δημιουργώντας εφέ ήχου surround. Τέλος, στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της, συμπεριλαμβάνεται και ο σχεδιασμός της με το εξαιρετικά λεπτό πλαίσιο που προσθέτει περισσότερη κομψότητα και στυλ σε όποιο χώρο κι αν επιλέξουν οι χρήστες να την τοποθετήσουν. Οι τηλεοράσεις της LG ενσωματώνονται αρμονικά στη διακόσμηση του εκάστοτε χώρου και χαρίζουν μια αξεπέραστη εμπειρία θέασης με κάθε τύπο περιεχομένου.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα