20 Απριλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Η Samsung συνεργάζεται με την Corning για την ανάπτυξη γυαλιού UTG για τα αναδιπλούμενα τηλέφωνα του 2021

1 min read
gsmarena 0011 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Πηγές από τη Νότια Κορέα αναφέρουν ότι η Samsung αποφάσισε να χρησιμοποιήσει το Ultra Thin Glass (UTG) στο επερχόμενο τηλέφωνο Galaxy Fold 2 (υπήρχαν κάποιες αμφιβολίες μέχρι πρόσφατα).

Έχει ήδη παραγγείλει από τις Dowoo Insys και Schott , τις ίδιες εταιρείες που δημιούργησαν το UTG που χρησιμοποιήθηκε στο Z Flip.

Ωστόσο, η Samsung θέλει να μειώσει το κόστος κατασκευής και έχει συνεργαστεί με την Corning (η εταιρεία παραγωγής του Gorilla Glass). Οι δύο εταιρείες εργάζονται για να επιταχύνουν την ανάπτυξη και να δημιουργήσουν μια αλυσίδα εφοδιασμού στις ΗΠΑ.

Επί του παρόντος, το σχέδιο είναι να αρχίσει να χρησιμοποιεί το Corning UTG σε αναδιπλούμενα τηλέφωνα που θα κυκλοφορήσουν τον επόμενο χρόνο. Σύμφωνα με πληροφορίες, η μείωση του κόστους δεν είναι το μόνο που απασχολεί τη Samsung, όσο επίσης και το πόσο βάρος προστίθενται οι τρέχουσες λύσεις UTG στο τηλέφωνο.

gsmarena 0011 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας


Πρωτότυπο εύκαμπτο γυαλί από την Corning

Από τον Νοέμβριο η Corning είχε ήδη αναπτύξει το δικό της γυαλί για πτυσσόμενα τηλέφωνα. Ήλπιζε να έχει λειτουργικό σχεδιασμό μέχρι το τέλος του 2020. Μία από τις μεγαλύτερες προκλήσεις είναι ότι η ιδιότητα του γυαλιού εξαρτάται από αποφάσεις σχεδιασμού τηλεφώνου, όπως η καμπύλη ακτίνα (πόσο σφιχτά το γυαλί λυγίζει όταν το τηλέφωνο είναι κλειστό). Αυτό είναι κάτι που η Corning και η Samsung μπορούν να δουλέψουν μαζί.

Το Galaxy Fold 2 θα παρουσιαστεί τον Αύγουστο παράλληλα με το Galaxy Note20. Είναι επίσης πιθανό να ανακοινωθεί επίσης η έκδοση 5G του Z Flip.

[via]

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα