29 Μαρτίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Realme Watch ξεπούλησε με πάνω από 15.000 μονάδες σε δύο λεπτά!

1 min read
realme watch sale india1 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Το Realme Watch κυριολεκτικά “ξεπούλησε” που λέει και απλός κόσμος στην πρώτη του πώληση στην Ινδία χθες στις 5 Ιουνίου και ήδη τα βλέμματα είναι στραμμένα στις 09 του μηνός όπου θα διατεθεί για δεύτερη φορά.

Σύμφωνα με το 91mobiles.com το πρώτο έξυπνο ρολόι της Realme , το Realme Watch , φαίνεται να τίναξε την μπάνκα στον αέρα αφού μέσα σε 2 λεπτά ξεπούλησε όλες διαθέσιμες μονάδες και ήδη οι οπαδοί του SmartWatch και κυρίως αυτοί που δεν πρόλαβαν “να πάρουν” περιμένουν με αγωνία τις 9 Ιουνίου στις 12:00 όπου να διατεθεί για δεύτερη φορά.

Κάτι πάντως πρέπει να τρέχει με το νούμερο 15.000 μονάδες αφού παρόμοιο σκηνικό είχε γίνει και με τη Realme TV η οποία όμως ξεπούλησε μέσα σε 10 λεπτά.

Προδιαγραφές Realme Watch

Το Realme Watch διαθέτει έγχρωμη οθόνη αφής 1,4 ιντσών με τετράγωνο καντράν, καμπύλη 2.5D καμπύλη γυαλί 3D και ανάλυση 320 X 320 pixel.

Διαθέτει οθόνη SpO2 και οξύμετρο, αισθητήρα καρδιακού ρυθμού και 12 διαφορετικές όψεις ρολογιού, με άλλες 100+ να έρχονται σύντομα μέσω ενημέρωσης OTA.

Το Realme Watch έρχεται σε μαύρο χρώμα, ωστόσο τα λουριά είναι με κόκκινο, μπλε ή πράσινο χρώμα.

Διαθέτει ειδοποιήσεις και υπενθυμίσεις εάν είστε αδρανής για μεγάλο χρονικό διάστημα και μπορεί να παρακολουθεί τον ύπνο και τον καρδιακό παλμό σας. Συνδέεται μέσω Bluetooth 5.0 και είναι αδιάβροχο IP68.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα