Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Δεν μπορώ να δω τρισδιάστατα ζώα AR στο κινητό μου

1 min read
| Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Τα τρισδιάστατα ζώα της Google είναι το αγαπημένο παιχνίδι μικρών και μεγάλων όμως δεν μπορούν όλοι να τα δουν 3D ή να τα προβάλουν μπροστά στο χώρο τους.

Αυτό συμβαίνει επειδή δεν είναι όλα τα τηλέφωνα συμβατά με την τεχνολογία AR (επαυξημένης πραγματικότητας) που χρησιμοποιεί η Google η οποία είναι απαραίτητη για μπορέσει να λειτουργήσει αυτή η νέα διασκεδαστική λειτουργία. Εάν δεν μπορείτε να βρείτε το κουμπί “Προβολή σε 3D” ή “Προβολή στο χώρο” για τα τρισδιάστατα ζώα στο Google Search τότε συνεχίστε να διαβάζετε για να δείτε τι μπορείτε να κάνετε …

Το τηλέφωνό σας δεν είναι συμβατό με το “Προβολή στο χώρο σας”

Ενώ σχεδόν όλα τα τηλέφωνα υποστηρίζουν τη λειτουργία “Προβολή σε 3D”, δεν υποστηρίζουν όλες οι συσκευές τη λειτουργία “Προβολή στο χώρο σας”. Αυτή είναι η δυνατότητα που σας επιτρέπει να προβάλετε μπροστά σας, στο χώρο σας μέσω του κινητού τα περιβόητα αυτά ζώα χρησιμοποιώντας την κάμερα του τηλεφώνου σας.

Για να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία “Προβολή στο χώρο σας” για τρισδιάστατα ζώα όπως τίγρη, λιοντάρι και άλλα, θα πρέπει να έχετε ένα τηλέφωνο ή άλλη συσκευή που να είναι συμβατή με το ARCore της Google δηλαδή την τεχνολογία επαυξημένης πραγματικότητας της Google.

Δείτε εδώ από το 9to5google την πλήρη λίστα των συσκευών που υποστηρίζουν το “View in your space”

Ενημερώστε τις Υπηρεσίες Google Play για AR

Ένας άλλος λόγος για τον οποίο το τηλέφωνό σας ενδέχεται να μην μπορεί να προβάλει τα ζώα είναι το πακέτο Υπηρεσιών Google Play για AR, ακόμα κι αν βρίσκεται στη λίστα των υποστηριζόμενων συσκευών ARCore της Google, μπορεί να μην είναι ενημερωμένο.

Μεταβείτε στο Google Play Services για AR και ελέγξτε κατ’ αρχήν αν η συσκευή σας το υποστηρίζει (θα σας εμφανίσει σχετικό μήνυμα), αν ναι τότε εγκαταστήστε το ή ενημερώστε το. Τη στιγμή που γράφουμε αυτό το άρθρο είναι εκεί έξω διαθέσιμη η έκδοση 1.16, αλλά λάβετε υπόψη ότι η Google θα μπορούσε να κυκλοφορήσει νεότερες εκδόσεις ανά πάσα στιγμή. Απλώς βεβαιωθείτε ότι είστε ενημερωμένοι.

Ορισμένα ζώα δεν υποστηρίζονται από το “Προβολή σε 3D”

Ένα άλλο σημαντικό πράγμα που πρέπει να θυμάστε είναι ότι δεν υποστηρίζονται όλα τα ζώα από αυτήν τη νέα δυνατότητα Google. Όπως σημειώσαμε στην πλήρη λίστα των ζώων με αντικείμενα AR, υπάρχουν μόνο μερικές δεκάδες ζώα για τα οποία η Google έχει δημιουργήσει 3D μοντέλα. Δείτε εδώ την πλήρη λίστα των ζώων και άλλων αντικειμένων.

Κάντε μία επανεκκίνηση το τηλέφωνο σας

Δεδομένου ότι υπάρχει ένας πολύ μεγάλος αριθμός συσκευών που υποστηρίζουν τα τρισδιάστατα ζώα της Google και όλες οι συσκευές τείνουν να χειρίζονται προγράμματα οδήγησης κάμερας και άλλα πράγματα ελαφρώς διαφορετικά, είναι πιθανό το τηλέφωνό σας να αντιμετωπίζει μια απλή δυσλειτουργία που μπορεί να διορθωθεί δίνοντάς της μια επανεκκίνηση.

Αν και πάλι αντιμετωπίζετε πρόβλημα τότε γράψτε μας ένα σχόλιο για να δούμε πως μπορούμε να σας βοηθήσουμε.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα