Το Facebook σας επιτρέπει να διαγράψετε μαζικά παλιές δημοσιεύσεις

Ο γίγαντας των κοινωνικών μέσων, το Facebook , φέρνει μια νέα δυνατότητα για να διευκολύνει τους χρήστες να διαγράψουν παλιές δημοσιεύσεις.

Η νέα λειτουργία «Διαχείριση δραστηριότητας» – “Manage Activity” θα επιτρέπει στους χρήστες να διαγράφουν παλιές αναρτήσεις μαζικά ή μία προς μία καθώς όπως αναφέρει θέλει να βοηθήσει τους χρήστες να διατηρήσουν τον λογαριασμό τους επίκαιρο.

Το Facebook θα επιτρέπει στους χρήστες να φιλτράρουν τις αναρτήσεις τους έτσι ώστε να βρίσκουν εύκολα και γρήγορα αναρτήσεις που θέλουν να διαγράψουν, θα μπορούν να χρησιμοποιούν φίλτρα όπως εύρος ημερομηνιών ή συγκεκριμένα άτομα.

Με το που διαγράφεται μία ή περισσότερες αναρτήσεις αυτόματα θα καταργείται από το προφίλ των χρηστών και θα πηγαίνει σε έναν κάδο απορριμάτων όπου θα παραμένει εκεί για 30 ημέρες μέχρι να διαγραφεί και από εκεί οριστικά.

Η νέα αυτή λειτουργία αυτήν τη στιγμή είναι διαθέσιμη στο Facebook Lite και στην Android εφαρμογή. Για το iPhone ίσως να χρειαστεί να περιμένετε λιγάκι…

Share the load
George S. Metallidis
George S. Metallidis

Όλα ξεκίνησαν το 1988 όταν μπήκε στο σπίτι το πρώτο PC ένας 32bit 80386 με 4mb ram, CGA γραφικά σε 16colours monitor....και φυσικά λιώσιμο με το DOS game Grand Prix Circuit της Accolade

Άρθρα: 2947